Søk i arkivet

Regatta

505 VM - «technology showcase»

Takket være en sterk sponsor har 505 klassen utviklet et av seilsportens mest avanserte race management systemer.

Sundby, Magdahl og ordfører på «Sjølyst Marina» idag

Siren Sundby deler av sine opplevelser som seiler, Aksel Magdahl presenterer smarte veivalg og ordføreren i Frogn orienterer om fremdrift før årets VM for 11 metere. Programstart kl 1400.

Stor-NM fortsetter hvert år:: Superjevn avstemning om stor-NM

Avstemningen om stor-NM ble nervepirrende jevn.

Kun Staren topp 20 på ISAF ranking

ISAFs siste ranking for OL klassene ble kjent igår. Ti norske lag eller seilere er blant de 100 beste i sine klasser.

Leserne valgte Aasvoll og Andreassen

Trond Aasvoll og Finn Andreassen hentet mange stemmer på slutten via facebook og endte som Seilas-lesernes valg til Årets Seiler 2010.

Nyhetsvideo fra Coville og Barcelona World Race

Barcelona World Race nærmer seg avslutningen og et rotterace mellom de to ledende båtene, og Thomas Coville må erkjenne at jorden rundt rekorden glipper for andre gang. Se DesTopNews.

Rekordjakt i Fjordsailing Shetland Race

TP52en «Wolfpack» er påmeldt til Fjordsailing Shetland Race. Med et LYS-tall på 1,76 står den gamle fartsrekorden på strekningen i fare for å bli slått.

Fjordsailing Shetland Race: Sikter på Shetland-rekord

TP 52en WOLFPACK har tenkt å seile fort til Shetland.

Frostbite 2011, Ekstremseiling for barn og unge

Frostbite 2011 starter seilsongen for mange unge seilere i Oslofjorden. Den populære regattaen arrangeres i Son for 23. gang 2.-3. april.

Innspurt i kåringen av Årets Seiler 2010

I morgen kl 0900 er siste sjanse for leserne å påvirke utfallet av kåringen Årets Seiler 2010. Deretter overlates alt til juryen.

AC45 er nå klasse

For første gang seilte flere AC45 sammen. Den nye klassen blir en publikumssuksess, tror vi. Samtidig er det nå klart at ti lag stiller i Amercia's Cup regattaen i 2013.

Aksel Magdahl på hjemmebane

30. mars kan du ta del i hvilke valg Aksel Magdahl tok da han som navigatør gjorde stor suksess under Volvo Ocean Race 2008–2009. Stedet er Fjærholmen.

OL 2012: Nå kan du søke om OL-billett

Det er fortsatt halvannet år til lekene i London starter, men frem til 26. april kan du søke om billett til et av arrangementene. Til seilingen i Weymouth og Portland, Dorset, for eksempel.

Nyhetsbrev

Gå til toppen