Søk i arkivet

Regatta

Sponsorer betaler for sørafrikanerne i VM

Arrangøren av VM 11-meter i Drøbak har i lengre tid jobbet med å få et sørafrikansk team til start i VM i Drøbak neste uke. Nå er det klart at dette blir en realitet.

Friske forhold i Terne-NM

Det var hele ni forskjellige seilforeninger representert, da Kragerø Seilforening i helgen arrangerte norgesmesterskap i terneklassen. Med sterk vind begge dager, ble det en utfordring for både arrangør og seilere.

Matchrace mot sterke europeiske lag, må ned i vekt: Geir Victor Svendsen & Co på polsk slankekur

Nations Cup i Matchrace er et prestisjetungt ISAF-stevne - et erfarent, men overvektig lag fra Oslo Seilforening har tatt turen til Polen.

NM IF 2011 IF-oppgjør hos Bærum Seilforening

Påmeldingen til NM i IF er åpnet.

Utfordrende forhold i La Rochelle: Norske Laserseilere i U21 VM

U 21 VM i Laser Standard og Radial er i gang i franske La Rochelle. Åtte norske seilere er med - Lars Myklebust Johansen og Henrik Thomasgaard har lagt godt ut fra start.

EM for 29ere med stor norsk tropp

154 lag fra 17 nasjoner deltar når EM for 29ere smeller igang på grensen mellom Sveits og Italia idag. Åtte av den er norske.

"Killing for fun" på Hankø

Årets kanskje morsomste NM-arrangement startet igår da hele 24 killinglag startet sitt mesterskap i den gamle, men stadig populære Herbern-konstruksjonen.

Klare for Nations Cup i match

Fjorårets Norgesmester, Geir Victor Svendsen er i Gdynia for å møte Europas beste matchseilere.

Caroline og Peder Nergaard Killingmestere

 Ether to flotte regattadager på Hankø tok Peder Nergaard sin første NM-tittel, med kona Caroline som fokkeslask.  

En pokal det er verdt å slåss for: «National Killing Trophy»

Det er ikke så farlig som det høres ut til: NM i Killing seiles på Hankø disse dagene. Den hengjemte, aldrende båttypen har fått en lokal "revival".

Snart ny runde: Kom i Volvo Ocean Race-stemning!

Det er langt fra cockpiten i en Bavaria, trygt fortøyd i en norsk sommerhavn, til en VO 70 i Sørishavets monsterbølger. Nyt kontrasten her...

Publikumsvennlig VM for 11 meterne

Arrangørene av det kommende mesterskapet, Drøbaksund Seilforening har lagt opp til en publikumsvennlig regatta der det seiles på utlagte merker ganske nær land. Slik kan publikum følge seilasene på nært hold uten å være ute i båt.

Tett i teten på Nordenfjeldske Seileruke

Forrige ukes seilarrangement i Midt-Norge førte til en spenningsfylt avslutning på lørdagen. Det var en kamp om førsteplassen i nesten alle LYS-klasser og i den nye sportbåtklassen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen