Søk i arkivet

Regatta

Isbjørnseilas i vakkert vintervær

Bergens Seilforening arrangerte lørdag tradisjonsrike sbjørnseilasen. Sol og lett bris minte om at sommeren er på vei.

Seiling i 71 Grader Nord

TV Norge viser seiling i X-35 når den populære serien «71 grader nord» sendes mandag 21. mars kl 20:30.

Windsurfing på sne og is

Oravi, Finland var vert da VM i sne- og issurfing i år ble arrangert for 31. gang.  Denne velproduserte videoen vitner om en vellykket regatta.

«Hugo Boss» måtte stoppe i Port Stanley

Wouter Verbraak og Andy Meiklejohn måtte bite i det sure eplet da de igår måtte søke havn på Falkland etter å ha hatt som ambisjon å fullføre jorden rundt regattaen uten hjelp utenfra.

Engasjerer seg i seiling for å markere miljøprofil

Flyttebyrået HMH Home Management har inngått en samarbeidsavtale med Storm Capital Sail Racing. – Vi gjør dette for å markere vår nye miljøprofil, sier daglig leder Hans-Martin Hallberg i en pressemelding.

SEILmagasinets nye arrangementspakke: Bundefjorden Rundt først ut

Bundefjorden Rundt blir det første regatta-arrangementet som presenterer seg gjennom SEILmagasinets nye administrasjonssystem for regatta-arrangører.

Volvo Cup for Melges 24: STORM nr. 13 i San Remo

Det ble ingen umiddelbar suksess for de to norske båtene som deltok i den første regattaen i Volvo Cup for Melges 24 – i San Remo i Italia.

«BERSERK var min flytende tanks»: Jarle Andhøy imøtegår kritikken

I et omfattende intervju på nettstedet www.sail-world.com imøtegår Jarle Andhøy det meste av kritikken som er rettet mot ham.

Vær med å kåre «Årets Seiler 2010»

Styret i Norges Seiforbund har plukket ut åtte meget kvalifiserte seilere og lag som skal kjempe om den gjeve tittelen «Årets Seiler 2010». Nå kan du være med på kåringen.

Watski Skagerrak TwoStar 2011: To etapper og nye utfordringer

To etapper, en pitstop, lenger pitstop-tid og nytt løp – slik blir den lange havbanen under Watski Skagerrak TwoStar anno 2011. Og så er startkontingenten satt ned igjen.

DesTopNews med innslag fra Bacardi Cup

Bacardi Cup står på programmet når Sebasteien Destremau publiserer sin ukentlige videooversikt fra seilerverden. Og Barcelona World Race er nå inne i avsutningsfasen.

Sjøen for Alle 2011: Holder shorthandedseminar på messen

Shorthanded Sailing Norway (SSN) inviterer til seminar under Sjøen for Alle.

Foran rekorden

Med mindre enn 1000 nm å ta igjen på Francis Joyons solorekord jorden rundt ved Kapp Horn håpet Thomas Coville å ha en realistisk sjanse. Nå er forspranget innhentet.

Nyhetsbrev

Gå til toppen