Søk i arkivet

Regatta

Svenskene bygger Farr 30 klasse

Farr 30 klassen har hatt stor vekst i Sverige de siste to årene. Også i Norge vokser klassen. Gustav Morin har laget denne videoen for Hamnen.se

Ski yachting avlyst

Sommervær i påsken har ført til snemangel i alpinbakkene rundt Oslo. Den populære ski yachtingen for Melges 24 klassen blir derfor avlyst i år.

Dansk satsing i Extreme 40 klassen

De danske seilerne Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner skal hente mellom fem og ti millioner kroner til et Extreme 40 prosjekt.

Hugo Boss i mål på 7. plass

Omstendighetene rundt starten og det faktum at åtte dager gikk tapt til seil- og riggreparasjoner gjør Wouter Verbraak og Andy Meiklejohn shorthanded debut bemerkelsesverdig.

Coutts eneste seiler på listen over de best betalte idrettsutøverne

ESPN the Magazine offentliggjør 2. mai listen over de best betalte idrettsutøverne fra 182 land. De fleste er ikke uventet fotballspillere, og det er bare en seiler på listen.

Åtte regler for ivrige seilerforeldre

Fra en frustrert seilerfar som måtte erkjenne at sønnens interesse gikk fra seiling til baseball har vi mottatt åtte regler for god foreldreadferd, gyldig for alle ivrige idrettsforeldre

Berge Viking i godt selskap

Berge Viking er en av syv veteranbåter som er klare for «Legenderegatta» i Alicante før starten av Volvo Ocean Race.

Vellykket påskesamling i Moss 56 seilere i påskeform

– 17 Lasere, 19 Europajoller og 20 Zoom8er har nettopp avsluttet fire flotte treningsdager i Moss.

SEILmagasinets SEILarrangementssystem – onsdagsstatus Mai-regattaer inviterer til dyst

To nye mai-regattaer har lagt ut informasjon og invitasjon i SEILmagasinets arrangementssystem. Oslofjorden Rundt og Breidangen Rundt er også første mulighet for seilere på Østlandet til å score shorthanded-poeng.

11 norske seilere til verdenscup i Hyeres

Kan de norske seilerne forbedre resultatene fra Mallorca, er det store spørsmålet når årets fjerde verdenscupregatta starter i Hyeres i påsken.

DesTopNews med bred dekning av Extreme 40 seiling

Ukens videoklipp er i sin helhet dedikert til Extreme 40 klassen som nylig hadde en dramatisk regatta i OL byen Qingdao.

Vellykket påskesamling i Moss

Hele 56 joller stilte opp da Moss Seilforening var vert for årets påskesamling i (nesten) sommervær.

Regatta: Ta dem i starten!

Nå som løpene stadig blir kortere, er starten desto viktigere. Det å komme godt ut i starten, slik at du kan seile fritt og velge vei på den første kryssen, kan være avgjørende for resultatet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen