Søk i arkivet

Regatta

Seier til KNS i Juletreseilasen

74 Optimisjolleseilere trosset vinterkulden og stilte opp til årets mest sosiale regatta.

Team New Zealand satte verdig punktum

Emirates Team New Zealand satte et verdig punktum for en epoke da de i det som kan ha vært America's Cup klassens siste opptreden i regatta vant Louis Vuitton Trophy i Dubai idag.

DesTopNews 470-gullmedaljør i front for ukens seilnyheter

Blant nyheter fra Route du Rhum og Louis Vuitton Trophy, snakker Sebastien Destremau med OL-gullmedaljør Tessa Parkinson.

Svensker på METS Et blikk på neste års nyheter

Det svenske nettstedet hamnen.se har lagt ut en YouTube-film om neste års utstyrsnyheter.

Flerskrogsbåtene vinner frem

America's Cup skal fornyes og gjenreises i båter på to eller tre skrog, og fra 100- foterne i Route du Rhum ned til Formula 18-katamaraner dreier mye av utviklingen i internasjonal seiling seg i dag om flerskrogsbåter. Seilsportsredaktør Mikkel Thommessen analyserer trendene innen seiling, både nasjonalt og internasjonalt.

Norge nest størst i ARC

Ikke bare feirer Atlantic Rally for Cruisers 25-årsjubileum i år med rekordstor deltakelse. Også den norske deltakerflåten er større enn noensinne, med 28 båter påmeldt. Digital fil i PDF-format for nedlasting

Vil tilby bedre sportslig opplegg: Europajolleklubben søker trener

 – Vi vil gjerne tilby våre seilere et meget godt sportslig opplegg, med oppfølging og egne samlinger, skriver Norsk Europajolle Klubb, som nå søker etter en egen klasseklubb-trener.

Dette var spesielt, sa Dalton

America's Cup lagene tok en pause fra Louis Vuitton regattaen i Dubai til å forsøke seg i de lokale Dhow-båtene. - Vi er priviligerte som får seile disse båtene sa Team New Zealands Grant Dalton. Se video!

Fredrikstad vil samle Ynglingene

Fredrikstad har tidligere vært et kraftsentrum for Ynglingklassen. Nå vil foreningen samle båtene i Oslofjorden og arrangere regatta for den tidligere OL-klassen.

Juletreseilasen 74 seilere trosser vinterkulden

De skal kle seg godt, de 75 seilerne som skal seile Juletreseilasen til helgen.

Utvider trenerstaben Jacob Haug ansatt som trener i NSF

Norges Seilforbund har fått på plass trener for Laser Radial.

Mesternes mesterskap

Mesternes mesterskap er bitt en suksess i Norge, men svenskene var først ute med denne morsomme regattaformen. Her er filmen fra deres mesterskap.

Betaler fem millioner Euro

Palma de Mallorca legger fem millioner Euro på bordet for å få tre America's Cup World Series regattaer til Middelhavsbyen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen