Søk i arkivet

Regatta

HH Skagen Race 2010: Turbåt hamlet opp med racerne

En Bavaria 50 Vision er neppe båten man forventer skal hevde seg i kappseilas, men med karbonrigg og gode seil er det utrolig hva man kan få til.

Stupbratt læringskurve

– Seiling er kraftforvaltning. Dette betyr at man i lite vind trenger mye kraft og bus i seilene, mens man i sterk vind må begrense kreftene og seile med flatere seil, forklarer seilmaker og verdensmester Terje Wang til nybegynnerjentene i den 33 år gamle Vindøen «Animara».

– Du trenger en stormfokk

KNS krever hardværsfokk som sikkerhetsutstyr i Færderseilasen, og følger dermed internasjonale krav. – Fornuftig, mener seilmaker.

Norgescup i regi av Nesodden: Knallvær i vente under NC på Steilene

Det blir knallvær under helgens norgescup på Steilene. I alle fall blir det sol.

Har ambisjoner om å skape stor-regatta: Færder’n i øst, Stord Rundt i vest

Mens seilerne på Østlandet seiler Færder’n neste weekend, er det Stord Rundt som gjelder i vest.

Moberg opp på femte

ISAFs ranking for OL-klassene ble oppdatert i går. Peer Moberg er stadig den best rangerte norske seileren, mens Marthe Enger Eide er den med størst fremgang på listene.

America´s Cup vinneren eliminert

BMW Oracle med Americas Cup rormann James Spithill er ikke blant de åtte lagene som går videre i Louis Vuitton Trophy. Du kan følge seilasene live her.

Wonderful Copenhagen for RC 44 klassen

Ikke før er seilerne ferdige med Louis Vuitton Trophy på Sardinia før de setter kursen til København for å konkurrere i en ny klasse,

Stort arrangement for Colin Archer skøytene i helgen

Nok en gang inviterer Seilskøyteklubben Colin Archer (SSCA) eierne av de berømte seilskøytene til samling.

SOLO klar for Round Britain Race: Alt til styrbord

Med gode resultater i Helly Hansen Skagen Race og Seilmakeren Doublehanded, er SOLO med Rune Aasberg og Arild Schei nå i Plymouth og klar for internasjonal konkuranse.

Nøtterøy Rundt i maksvær

Skal vi tro metereologene, og det skal vi vel, blir årets utgave av Nøtterøy Rundt en begivenhet der seilhansker er et must – for å slippe av solkremen skal få skjøtene til gli gjennom handa...

Halten Ocean Race: Tronhjem byr på sommernattens barskeste

Sommernattens barskeste opplevelse kan oppleves i form av Halten Ocean Race 2010 i regi av Trondhejm Seilforening 5. og 6. juni.

Student NM i seiling avlyst

Styret i Bundefjorden Seilforening har i går kveld besluttet å avlyse årets Norgesmesterskap i seiling for studenter som følge av for få påmeldte lag.

Nyhetsbrev

Gå til toppen