Søk i arkivet

Regatta

Lenge spenning i AC finalen før USA 17 overtok

Alinghi så lenge ut til å kunne gi BMW Oracles USA 17 konkurranse idag, men da amerikanerne først tok ledelsen dro de ubønnhørlig fra.

Volvo Ocean Race 2011/2012: Oslo klar for VOR-finalen

København og Stockholm er ute. Oslo er Skandinavias eneste stop-over-finalist i Volvo Ocean Race.

America’s Cups 1. seilas: Avgjort allerede?

BMW ORACLE vant den første seilasen suverent, og den eneste spenningen som gjenstår er om de kommer igjennom neste seilas uten utstyrsskader eller manøvreringsfeil.

America’s Cup - spenningen over allerede på første kryss?: BMW ORACLE totalt overlegen!

Den første timen av de 33. America’s Cup har vist at BMW ORACLEs vingmastete trimaran er ALINGHI totalt overlegen.

America’s Cup: Blir det regatta i dag?

Det tredje forsøket på å starte America’s Cup går i dag. Foreløpig ligger havet blankt, melder Bådmagasinet.dk, som oppdaterer utviklingen løpende utover dagen.

Jules Verne Trophy: På vei mot mer vind

GROUPAMA 3 går lenger vest og lenger syd enn det ORANGE II gjorde i 2005. Men i lite vind går det smått og de ligger 360 n mil bak – vil Franck Cammas få betalt i lavtrykkene lengre sør?

Moro Å Seile: På tide med ny MÅS-runde

MÅS Melges, Melgesklubben rekrutteringssatsing, leter etter nytt lag. Søknadsfristen er 26. februar.

Enestående mulighet for motiverte regattaseilere

Det er igjen tid for tildeling av MÅS Melges, et prosjekt som gir et ungt og innsatsvillig lag fri benyttelse av en Melges 24 for 2010 sesongen.

BMW lei Oracle

Den ene partneren i BMW Oracle Racing Team revurderer sin posisjon etter omdømmesvikt rundt America´s Cup etter rettstvister i New York og utsettelser i Valencia

Start kl 14.35!

Etter seilasene om America's Cup ble avlyst både mandag og onsdag er det endelig klart at det blir seiling idag, Du kan følge seilasene «live» her

Dragkamp om Melleby

Både Melges 24 laget han vant VM bronse med og Petter Mørland Pedersen som vil seile OL i Star, slåss om Eivind Melleby. Trolig får begge en bit av kaka, - og en bedre seiler.

Alinghi rundseilt

Alinghi fikk en dramatisk start på America's Cup regattaen. Sveitserne fikk straff første gang båtene møttes på banen og nå blir Alinghi rundseilt av båten med vingmasten.

USA 17 utklasset konkurrenten

America's Cup regattaen var over før den hadde begynt for pokalforsvarer Alinghi. Ikke bare fikk sveitserne straff i første møte, men BMW Oracle var suverent raskest gjennom hele seilasen

Nyhetsbrev

Gå til toppen