Søk i arkivet

Regatta

Jules Verne Trophy: På vei mot mer vind

GROUPAMA 3 går lenger vest og lenger syd enn det ORANGE II gjorde i 2005. Men i lite vind går det smått og de ligger 360 n mil bak – vil Franck Cammas få betalt i lavtrykkene lengre sør?

Moro Å Seile: På tide med ny MÅS-runde

MÅS Melges, Melgesklubben rekrutteringssatsing, leter etter nytt lag. Søknadsfristen er 26. februar.

Enestående mulighet for motiverte regattaseilere

Det er igjen tid for tildeling av MÅS Melges, et prosjekt som gir et ungt og innsatsvillig lag fri benyttelse av en Melges 24 for 2010 sesongen.

BMW lei Oracle

Den ene partneren i BMW Oracle Racing Team revurderer sin posisjon etter omdømmesvikt rundt America´s Cup etter rettstvister i New York og utsettelser i Valencia

Start kl 14.35!

Etter seilasene om America's Cup ble avlyst både mandag og onsdag er det endelig klart at det blir seiling idag, Du kan følge seilasene «live» her

Dragkamp om Melleby

Både Melges 24 laget han vant VM bronse med og Petter Mørland Pedersen som vil seile OL i Star, slåss om Eivind Melleby. Trolig får begge en bit av kaka, - og en bedre seiler.

Alinghi rundseilt

Alinghi fikk en dramatisk start på America's Cup regattaen. Sveitserne fikk straff første gang båtene møttes på banen og nå blir Alinghi rundseilt av båten med vingmasten.

USA 17 utklasset konkurrenten

America's Cup regattaen var over før den hadde begynt for pokalforsvarer Alinghi. Ikke bare fikk sveitserne straff i første møte, men BMW Oracle var suverent raskest gjennom hele seilasen

VM på is: Med meier på vannet

VM i isseiling er nettopp avsluttet i Østerrike. Se Oscar Kihlborgs bilder.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking: Klart for ny rankingsesong!

SEILmagasinets Shorthanded Ranking er justert før sesongstarten. Se den nye, korrigerte listen!

De 33. America’s Cup-seilasene: Som skapt for fiasko

Blir det i det hele tatt seilaser i Valencia? Reporter Øyvind Bordal i Bådmagasinet.dk har noen frimodige ytringer på sin America’s Cup-blog fra Valencia.

Utsett seilasene til mai, sier Cayard

America´s Cup ekspert og Eurosport kommentator Paul Cayard mener Valencia i februar er uegnet for media og fans og foreslår at de 33. seilaser om America's Cup flyttes til mai.

Nå gjelder det for destinasjon Oslo!

Volvo Ocean Race er inne i avgjørende forhandlinger med byene om anløp i det neste racet. Oslo er stadig med, men mangler noen få millioner i garantier for å få budsjettet på plass.

Nyhetsbrev

Gå til toppen