Søk i arkivet

Regatta

Målgang i regatta - vanskeligere enn man skulle tro

Når mållinjen nærmer seg er det viktig å posisjonere seg riktig i forhold til konkurrentene og til å beregne den favoriserte delen av linjen. Dagens film kan gi deg noen gode tips.

På jakt etter vandretrofeer Norges vakreste vandretrofé?

Dette er Norges vakreste vandretrofé. De som en gang har hatt henne, men mistet henne. De savner henne, mener flerskrogseilerne.

Veivalget Uke 18 – Hvorfor synker regattadeltagelsen

Det har vært en tendens så langt ved de fleste påmeldingene til årets regattaer: Antall påmeldte er gått ned. Hva er årsaken?

Skal du delta i Watski Skagerrak TwoStar? Bestem deg innen 3. mai!

Skal du delta i Watski Skagerrak TwoStar i år, bør du bestemme deg i løpet av mandag 3. mai. Da går startkontingenten opp og et øvre tak for deltagerantall vil bli satt.

Halvparten av deltakerne mangler godkjent målebrev

Målebrevkontrollen til årets HH Skagen Race viste at 40 prosent av deltakerne ikke har betalt årsavgiften til NORLYS. Dermed mangler de gyldig målebrev.

Miss i siste ødela dagen for Berthelsens lag

Nederlandske Pieter Heerema med Lasse Berthelsen ombord holdt Coutts/Ellison og Spithill/Costecki bak seg helt til dagens 4. seilas i Austria Cup for RC 44 klassen.

Verdenscupen i Hyeres Leder verdenscupen suverent

Med seieren sin i i det avsluttende medal race i Hyeres leder Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen verdenscupen suverent. De har nesten dobbelt så mange poeng som nummer to.

Sesongstart i skiftende vær

North Sails holdt treningssamling ved Holmsbu. Vi var på plass. Se film.

Seilmakeren Doublehanded 2010 Påmeldingsfristen løper ut i dag!

Ved midnatt i dag løper påmeldingsfristen til Seilmakeren Doublehanded ut. – Og da setter vi faktisk strek for påmeldinger, sier Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

Verdenscupen i Hyeres To indre og vekk med dem!

Kupper’ns ord kan gjelde for det norske Star-laget: To indre og vekk med dem! Nå leder de før medal race.

Kan bli to norske seire i Hyeres

Foran siste dags seilaser tyder mye på gjentakelse av suksessen fra verdenscupregattaen i Miami da det ble to norske sammenlagtseire.

Ellison og Coutts i tet

Austria Cup er vel igang med matchseiling for RC 44 klassen. America's Cup vinnerne er i tet, mens Berthelsens lag deler 4. plass med blant andre Paul Cayard.

Vingkjølen som avgjorde America's Cup

Det ble skrevet seilsportshistorie var da Australia II vant America's Cup i 1983. Fredagsfilmen er fra den siste kryssen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen