Søk i arkivet

Regatta

Dragkamp om Melleby

Både Melges 24 laget han vant VM bronse med og Petter Mørland Pedersen som vil seile OL i Star, slåss om Eivind Melleby. Trolig får begge en bit av kaka, - og en bedre seiler.

Alinghi rundseilt

Alinghi fikk en dramatisk start på America's Cup regattaen. Sveitserne fikk straff første gang båtene møttes på banen og nå blir Alinghi rundseilt av båten med vingmasten.

USA 17 utklasset konkurrenten

America's Cup regattaen var over før den hadde begynt for pokalforsvarer Alinghi. Ikke bare fikk sveitserne straff i første møte, men BMW Oracle var suverent raskest gjennom hele seilasen

VM på is Med meier på vannet

VM i isseiling er nettopp avsluttet i Østerrike. Se Oscar Kihlborgs bilder.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Klart for ny rankingsesong!

SEILmagasinets Shorthanded Ranking er justert før sesongstarten. Se den nye, korrigerte listen!

De 33. America’s Cup-seilasene Som skapt for fiasko

Blir det i det hele tatt seilaser i Valencia? Reporter Øyvind Bordal i Bådmagasinet.dk har noen frimodige ytringer på sin America’s Cup-blog fra Valencia.

Utsett seilasene til mai, sier Cayard

America´s Cup ekspert og Eurosport kommentator Paul Cayard mener Valencia i februar er uegnet for media og fans og foreslår at de 33. seilaser om America's Cup flyttes til mai.

Nå gjelder det for destinasjon Oslo!

Volvo Ocean Race er inne i avgjørende forhandlinger med byene om anløp i det neste racet. Oslo er stadig med, men mangler noen få millioner i garantier for å få budsjettet på plass.

Ran Seilforening – Snøføyka RAN klare for Snøføyk

Til helgen er det klart for skikkelig vinterseilas.

America’s Cup Hadde ikke tid til å bygge vingmast

Det har vært mye snakk om BMW ORACLES vingmast, og norske flerskrogeksperter holder det som amerikanernes sterkeste våpen. Nå sier ALINGHIS sjefsdesigner at de ikke hadde tid til å bygge et slikt.

Glem vinter-OL! 13. februar arrangeres Snøføyka i Bergen

Ran Seilforening er klar for sin årlige vinterregatta og lover mange attraksjoner.

Ingen seilas før middag

Kraftig vind og grov sjø utenfor Valencia medfører utsettelse på dagens America´s Cup seilas. Regattasjefen Harold Bennett har besluttet at tdiligste tidspunkt for varselssignal er 11.54 idag.

DN Cup 2010 tar imot påmelding nå

Det er duket for en ny DN Cup for bedriftslag i X-41. Xpo Group tar nå imot påmelding til den popuære cup-regattaean nå.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen