Søk i arkivet

Regatta

Seilmakeren Doublehanded 2010: Tre seilere har fullført alle regattaene hittil

Fullfører Kjell Ove Klungrehaug, Knut Erik Hjorth eller Tor Hove Seilmakeren Doublehanded 2010, vil de være de eneste som har fullført samtlige regattaer siden starten i 2005.

Norske seilere i neste Volvo Ocean Race?

Som vi skrev i vår artikkel 24. desember jobbes det seriøst med å finansiere en norsk båt til neste Volvo Ocean Race. Prosjektgruppen vil at båten skal bemannes med norske seilere. Hvordan ser ditt drømmelag ut?

Rolex Sydney Hobart Yacht Race: Lisbeth Røbekk første norske kvinne i havseilerklassiker

Rune Aasberg fra KNS og Lisbeth Røbekk fra Soon er to norske seilere som deltar i Rolex Sydney Hobart Yacht Race. Lisbeth Røbekk er den første norske kvinnen noensinne.

Rune Aasberg i Sydney Hobart Race

Mens norske seilere flest har dekket til båten for vinteren og nyter innelivet i snestormen gjør shorthandedseileren Rune Aasberg seg klar for Sydney Hobart Race som starter i morgen.

Første norske kvinnelige Hobartseiler

Når starskuddet for Sydney-Hobart regattaen går 26. desember, er det første gang med en norsk kvinnelig seiler på startlinjen.

Seilmakeren Doublehanded 2010: Siste sjanse til å være med julegavetrekningen

Alle som er påmeldt i Seilmakeren Doublehanded innen julaften kl 1800, vil være med i trekningen av julegaver fra regattaens sponsorer.

Oslo ønsker Volvo Ocean Race velkommen

Byrådet for samferdsel, miljø og næring vedtok igår å samarbeide med Norges Seilforbund om å få Volvo Ocean Race til Oslo i 2012. Og går det som initiativtakerne håper blir det norsk båt også på startstreken i 2011.

North Sailor 2009: Aksel Magdahl ble North Sailor 2009

Aksel Magdahls har imponert som navigatør i Volvo Ocean Race. Det har gitt ham tittelen Årets North Sailor 2009.

Juleferie for brettseilerne

Jannicke Stålstrøm og Maria Mollestad med bra avslutning verdenscupen i Melbourne. Nå venter juleferien.

Premiedryss til nordmennene

Da resultatlistene var klare og premiene skulle deles ut etter ARC-seilasen, måtte de norske seilerne stadig opp på podiet.

LodeStar i rute før VM

Oppladningen til Starbåtenes VM i Rio ble litt annerledes enn planlagt, men nå ser alt ut til å ordne seg for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen

Fredagsfilmen er fra Cowes Week

Cowes Week er en av verdens største regattaer for respitt- og entypebåter. På denne videoen får du en kavalkade over årets regatta

Den første [T-34]en solgt til Norge: Får racing clinic med på kjøpet

Ole Petter Pollen vil gi kundene sine noe mer enn en båt når de handler.

Nyhetsbrev

Gå til toppen