Søk i arkivet

Regatta

Ikke noe VM for de norske Stargutta

Evind Melleby sto uten mannskap da VM for Starbåter startet i Varberg tidligere denne uken. Dermed ble det ingen VM start.

Husk Union Race på lørdag

Homlungen er en av Norges eldste seilaser og ble arrangert for første gang i 1866 og inngår som en av fire regattaer i Union Race.

Norsk Class 40 i internasjonalt selskap: Unik mulighet til å være med på utfordrende regatta

Rune Aasberg har tenkt å delta i doublehandedregattaen Solitaire du Chocolat mellom Frankrike og Mexico i sin Class 40. Men han mangler en makker å seile med.

12 meter Cup i Sandefjord 6. - 9. august

 Torsdag 6. august samles 12-metere fra Norge, Danmark og Tyskland til «Framnæs 12 Meter Cup '09», en tre dagers regatta du aldri ha sett maken til i Norge.

Gigantisk rekord-race over Atlanteren – avgjøres i dag: 908 nautiske mil på 24 timer – 37,8 knop i snitt!

To gigant-trimaraner konkurrerer i øyeblikket om å sette rekord over Atlanterhavet. I går seilte en av dem utrolige 907,9 nautiske mil på 24 timer. Det gir en gjennomsnittsfart på 37,8 knop.

Hermann Tomasgaard verdensmester i Laser 4.7

Hermann Tomasgaard, Drøbaksund SF, ble tidenes første norske verdensmester i Laser da han vant klassen "gutter under 16 år" i VM for Laser 4,7, skriver Lasertnytt.

Mathias Kvitrud Haugstad vant VM i Zoom 8

Norge fikk sin andre verdensmester i seiling denne helgen da Askerseileren Mathias Kvitrud Haugstad vant VM i Zoom 8 klassen

VM i Zoom8: Mathias Kvitrud Haugstad verdensmester

Mathias Kvitrud Haugstad (18) har gjort tidenes come back i Zoom8 og ble verdensmester i dag.

Ingen seilaser siste dag av VM i Laser 4.7: VM-gull til Hermann Tomasgaard – sølv over all

Regn og tåke – og null vind – gjorde at det ikke ble noen seilaser siste dag av VM i Laser 4.7. Det betød at 15-åringen Hermann Tomasgaard fra Drøbak fikk sølv over all, men han ble verdensmester i klassen for seilere under 16 år.

La Solitaire du Figaro: Figaro-felt vel av gårde

Det var optimale forhold da de 52 båtene som deltar i La Solitaire du Figaro stakk til havs fra den franske byen Lorient i går.

VM i Laser 4.7: Hermann Tomasgaard ned på sølvplass

Etter gårsdagens ene seilas er Hermann Tomasgaard (15) rykket ned på sølvplass. Men gullet er fortsatt innen rekkevidde. I dag skal det avgjøres.

VM i Laser 4.7: Hermann Tomasgaard kjemper om VM-tittel

I den brasilianske badebyen Buzios utenfor Rio de Janeiro kjemper nå den unge Drøbaksund-seileren Hermann Tomasgaard om VM-tittelen i Laser 4.7. Etter fjerde dag leder han.

Stor fremgang for jolleseilerne

Moberg tilbake og Ruth for første gang blant de ti beste på ISAFs ranking

Nyhetsbrev

Gå til toppen