Søk i arkivet

Regatta

VM i Laser 4.7: Hermann Tomasgaard ned på sølvplass

Etter gårsdagens ene seilas er Hermann Tomasgaard (15) rykket ned på sølvplass. Men gullet er fortsatt innen rekkevidde. I dag skal det avgjøres.

VM i Laser 4.7: Hermann Tomasgaard kjemper om VM-tittel

I den brasilianske badebyen Buzios utenfor Rio de Janeiro kjemper nå den unge Drøbaksund-seileren Hermann Tomasgaard om VM-tittelen i Laser 4.7. Etter fjerde dag leder han.

Stor fremgang for jolleseilerne

Moberg tilbake og Ruth for første gang blant de ti beste på ISAFs ranking

– Ulidelig spennende

«Radich» ligger nå fire-fem mil foran «Statsraaden», og håper å krysse mållinjen ved Klaipeda i natt.

Norsk storeslem i Tall Ships Race

På grunn av vindforholdene hadde de fleste båtene som deltar i Tall Ships Race ikke passert mållinjen innen makstiden gikk ut i går. De foreløpige resultatene utfra posisjoner da tiden gikk ut viser likevel tredobbel norsk seier i klasse A.

Skal forsøke å seile over Atlanteren i over 30 knop i snitt: Grønt lys for rekordforsøk

I dag ble beredskapsnivået satt i grønt. Natt til torsdag vil skipper Franck Camma legge ut fra New York med trimaranen GROUPAMA 3 – i et forsøk på å slå sin egen rekord over Atlanteren. Og da må han seile i over 30 knop – i gjennomsnitt!

La Solitaire du Figaro starter i morgen: Stjernespekket deltagelse i Frankrikes eldste soloseilas

Deltagerlisten er som å lese et «hvem er hvem» innen fransk shorthandedseiling. Ordene er blitt sagt i forbindelse med starten på La Solitaire du Figaro – Frankrikes eldste shorthanded-regatta – som starter i morgen.

Norge i teten i Tall Ships Race

De tre norske skutene ligger alle godt an i Tall Ships Races andre og siste regattaetappe, med «Christian Radich» først.

– Mer enn klar for å vinne

«Statsraad Lehmkuhl» har seilt seg opp fra tiende til andre plass. Kun «Radich» ligger foran.

Tour de France à Voile 2011: Ny 34-foter fra Archambault valgt til prestisjeregatta

Rett før siste seilas i seilsportens Tour de France skulle starte for noen dager siden, kunne regattasjef William Borel fortelle at en helt ny Archambault-modell vil erstatte dagens Farr 30. Den nye modellen vil bli tatt i bruk fra 2011.

Nordisk juniormesterskap i Arendal: Danmark med sterkest rekrutter

I de to rekrutteringsklassene Optimist og Zoom8 forsynte de danske seilerne seg med 10 av 12 medaljer i juniornordisk i de to klassene. Det lover godt for danske seilsport. Den norske beholdningen ble én bronse.

Norsk storeslem i juniornordisk i Europajolle: – Vintersatsingen er hemmeligheten bak suksessen

Hemmeligheten bak norsk storeslem i juniornordisk i Europajolle er vår bevisste vintersatsing. Det sier Atle Lohrmann i Norsk Europajolle Klubb. De norske seilerne tok fem av seks medaljer!

Svenskene tester ny medaljefinale

Årets svenske mesterskap i seiling avgjøres i én finaleseilas med kun tre deltakere

Nyhetsbrev

Gå til toppen