Søk i arkivet

Regatta

Snipe-NM i gang

Vestfjorden seilforening er i år arrangør for NM i snipe, og værgudene kunne ikke gjort en bedre jobb for å legge forholdene bedre til rette for seiling på oslofjorden.

«Solo» første båt til Shetland

Rune Aasberg og Hans Jørgen Bauck i Express 40en «Solo» ble første båt til Shetland. Doublehandedseilerne brukte litt over et døgn på turen over Nordsjøen.

Mutt stemning etter et topp Stockholmsopphold

Aksel Magdahl skriver til Seilas i kveld at stemningen i båten er trykket etter noen fantastiske dager i Sverige, først Marstrand, så i Stockholm

Smøla Doublehanded: Godt vær og økt deltagelse

Smøla Doublehanded ble nok en gang en suksess. Som i fjor ble det meget godt seilvær med fin vind og sol. Vidar Kjønnø i Kristiansunds Seilforening har sendt oss denne rapporten.

Sjøassistanse Shetland-Bergen Race: Lettvindsstart for Shetland-seilere

Det ble lettvindsstart for de 44 båtene som startet i Sjøassistanse Shetland-Bergen Race i formiddag.

Volvo Ocean Race 2008–2009: Siste døgn med gjengen

Stockholm (SEILmagasinet): I morgen starter Volvo Ocean Race 2008–2009 for aller siste gang. Plassene er så godt som utdelt, så det var lett og ledig blant de åtte skipperne på pressekonferansen her i dag.

44 båter i solskinnseilas til Shetland

Kokken 13.00  i dag går starten på årets Sjøassistanse Shetland-Bergen Race fra Marstein utenfor Bergen.

Jenteregatta i Risør til helgen

Risør seilforening arrangerer Embla Cup, - en ren jenteregatta lørdag 27.juni.

Sliten Westergaard vil avslutte Volvo Ocean Race med stil

Det har kostet Stig Westergaard ufattelige krefter å få russiske «Kosatka» til Stockholm og til start for den siste etappen i Volvo Ocean Race. Nå håper han båten får seile.

Feragen sto for det beste norske resultatet i Kiel

Brettseileren Halvard Feragen fra Arendal sto for det beste norske resultatet i Kiel, men han var ikke alene om topp ti plasseringer i Kieler Woche som ble avsluttet idag

Vestfjordseilasen for 28.gang

Vestfjordseilasen er Nord-Norges største seilas som i de senere år har samlet opptil over 100 seilbåter fra vikingeskip, Fembøringer, Åtringer og Colin Archer-skøyter til moderne seilbåtene.

"Kosatka" seiler siste etappe

Det er Knut Frostads mannskap fra «djuce» som blir skipper. Stefan Blom har snakket med Stig Westergaard.

Telefonica Blue reiste seg i Stockholm

Med seier i dagens havneregatta i Stockholm holder Bouwe Bekking liv i håpen om 2. plassen sammenagt. Det er stadig en teoretisk mulighet for å slå Puma på målstreken.

Nyhetsbrev

Gå til toppen