Søk i arkivet

Regatta

ISAF ungdoms-VM med norske seilere

Uttakskriteriene for å bli tatt ut til å representere Norge i Volvo Youth Sailing ISAF World Championship i 2010 i Istanbul er nå klare.

Sensasjonell seier i Nice

Azzurra tok en klar, men overraskende finaleseier over forhåndsfavoritten Emirates Team New Zealand i Louis Vuitton Trophy. Se intervju med Grant Dalton og Dean Barker

Tvil om lisens-vedtaket har vært behandlet av NIF NIF kan ikke omgjøre lisens-vedtaket

Det er blitt sådd tvil om vedtaket på seiltinget om lisensinnføring fra 2010 var gyldig. – Vi kan ikke overprøve et særforbunds vedtak, heter det i en uttalelse fra Norges Idrettsforbund.

Etter tautrekking om tidspunktet Stor-NM til Tønsberg i 2010

Tønsberg Seilforening bli vertsskap for stor-NM i 2010. Ikke helt uten sverdslag.

Dramatikk og spenning i Nice

Gårsdagens semifinaler  i Louis Vuitton Trophy ble tette og spennende. I en av dem falt avgjørelsen først i protestrommet etter seilasen. Avgjørende semifinaler kan du følge direkte her fra kl 0830 idag.

Azzurra og Team New Zealand til finalen

Etter morgenens avgjørende semifinaleseilaser i Louis Vuitton Trophy er det klart at italienske Azzurra og Emirates Team New Zealand møtes i finalen, kanskje allerede i ettermiddag.

Formula 18-oppsving i Norge Går for NM allerede i 2010

Allerede i sin andre aktive sesong går klasseklubben for Formula 18-katamaranene inn for å få offisielt NM i 2010.

Podcast med ukens toppsaker fra regattaverden

Volvo Sailing Podcast snakker med World Sailor of the Year Torben Grael, med Team Origins Mike Sanderson under Louis Vuitton Trophy seilasene i Nice, og besøker deltakerne i Transat Jacques Vabre Sam Davies and Sidney Gavignet.

Groupama 3 vil gjøre nytt rekordforsøk

Maxitrimaranen Groupama 3 måtte gi opp forsøket på jorden rundt rekorden, med skipper Cammas satser på nytt frsøk i januar

Fredagsfilmen

Med kamera på hodet kan seilerne dele unike opplevelser med et større publikum. Fredagsfilmen tar oss med på F-18 regatta i Canada.

90 optimistjolleseilere til Bergen

Juleseilasene i joller står for døren i Bergen og Stavanger. Først ute er bergenserne som har samlet optimistjolleseilere fra hele landet.

Stor NM med vekt på rekruttene

Det er først og fremst rekrutteringsklassene som står i fokus når Stor NM arrangeres i Tønsberg neste år.

Skattekammer åpnet Har vi bilde av deg også? Eller båten din?

Vi har begynt å åpne skattekammeret vårt. Bilder SEILmagasinet har tatt i de senere årene kan du nå kikke på i våre nye bildegallerier. Og har vi ett du har lyst på – kan du enkelt kjøpe det.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen