Søk i arkivet

Regatta

Telefonica Black best i spurten

OL mesteren i Tornado, Fernando Echavarri tok sitt lag mesterlig gjennom en slagduell mot Ken Reads «Puma» og sørget for den første etappeseieren for «Telefonica Black»

Klart for lettværsmesterskap i jolleklassene

Snipeseilerne er allerede godt igang med sitt mesterskap på Vestfjorden, mens E-jolle og optimistfolket samles i Moss og Son. Lett vind blir det for alle.

NM i Moss, Son og Vestfjorden: Store jollemesterskap avgjøres i helgen

Landets to største jollemesterskap går av stabelen denne weekenden. Snipe-seilerne kjemper om NM-tittelen i Vestfjorden, Optimist- og Europajolleseilerne gjøre det i Soon og Moss.

Sjøassistanse Shetland–Bergen Race: Stavanger-seilere slo til om natten og gikk til topps

Doublehanded-seilerne Leif Arild Åsheim og Hans M. Veding, begge fra Stavanger Seilforening,  vant den første etappen i Sjøassistanse Shetland-Bergen Race.

Sjøassistanse Shetland–Bergen Race: SOLO første båt til Shetland

Rune Aasberg og Hans Jørgen Bauck i Express 40en SOLO ble første båt til Shetland. Doublehandedseilerne brukte litt over et døgn på turen over Nordsjøen.

Føyen stadig på medaljeplass i X-41

Etter 2. dags seilaser i EM for X-41 ligger Thomas Føyen på en klar 2. plass. I VM for X-35 gjør nordmennene det ikke like bra

E3 har tjent i nord

I løpet av et par morgentimer har Puma og E3 tatt over inititativet i seilasen mot St. Petersburg. Kursvalget mot nord har betalt seg.

Standardbåt fra Juan K

Den argentinske designeren Juan Kouyoumdjian har tegnet vinnerne av begge de siste Volvo Ocean Race. Som et kostnadseffektivt alternativ for nye deltakere i det neste lanseres nå en standardbåt basert på VO70 regelen.

Storsamling under Moss Raymarine Race

Moss Raymarine Race vokser for hvert år som går. I år blir det i tillegg til storbåtseilig for erfarne og nybegynnere også NM i både Express og 11MOD helgen 21.-23. august. Arrangøren håper på over 100 båter ifølge en pressemelding.

Svensk VM seier i IOD

VM i IOD ble avsluttet i Stenungsund idag med svensk mester. Ingen norske på pallen.

«Magic» tok første stikk i Sandhamn

Aasmund Drolsums King 40 «Magic» vant seilasen i ORC int. da Sandhamn Race Week startet idag.

Føyen i gullkampen i EM for X-41

Det var frisk seilas i Kielerfjorden med norsk 1. og 2. plass og hard kamp om mesterskapet i X-41 klassen.

Volvo Ocean Race 2008–2009: Super Stockholm-start

Stockholm (SEILmagasinet): Den aller siste starten i VOR 2008–2009 ble en PUMA-start. Blandt et hav av tilskuerbåter ble baugene satt mot St. Petersburg.

Nyhetsbrev

Gå til toppen