Søk i arkivet

Regatta

Ruth i medaljefinale

Kristian Ruth avsluttet den ordinære regattaen i stigende form og er klar for dagens medaljefinale i Laser under verdenscupregattaen på Mallorca.

Formannsbrev til Ellison og Bertarelli

I et åpent brev kommer formennene i foreningene som tidligere enten har satt opp, eller vunnet America´s Cup, med sterke anbefalinger til de to som nå skal avgjøre America´s Cups fremtid.

God start for norsk jente i New Zealand

New Zealands åpne mesterskap for Optimistjoller arrangares i påsken i Wellington, New Zealand. Norske Ragna Agerup deltar som en del av det australske landslaget i mesterskapet.

Ericsson Racing Team klare for etappen Rio Boston

Lørdag går startskuddet for den sjette etappen i Volvo Ocean Race. Det nordiske lager har høy selvtillit før starten til Boston

Helene Næss og Ane Gundersen spanske mestre

De norske NTG/Toppseil-jentene fikk en flott start på sesongen og viste at vinterens trening har båret frukter.

Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race

Etter Knut Frostads gjennomgang av neste Volvo Ocean Race, benyttet Brasil 1 teamet anledningen til å erklære intensjon om å være med i neste Volvo Ocean Race.

Optimister i påskeregatta

Norske Optimistjolle-seilere er på plass både i Italia og i Nederland for å seile regatta i påsken.

Optimistisk påskesatsing

Norske optimistseilere satser frisk i påsken.

Stort oppmøte på påskeleiren

Nesten 80 optimistseilere deltok på den 12. påskesamlingen i regi av Norsk Optimistjolleklubb på Fjærholmen ved Tønsberg.

Regatta og trening på Gardasjøen

Av de 135 E-jollene som deltok i den årlige E-jolle regattaen ved Torbole var 17 norske. Etter avsluttet regatta blir det treningsleir sammen med danske og svenske seilere.

Norsk europamester i Zoom 8

Norge tok gullet i årets første EM i seiling. Harald Fæste, Drøbaksund, sto øverst på pallen da mesterskapet ble avsluttet idag

Magdahl er stjernen i Rio

Aftenposten er ikke den eneste som ha fått med seg at Aksel Magdahl er den store stjernen på navigasjonshimmelen etter femte etappe i Volvo Ocean Race.

Zoom 8 seilerne starter sesongen med EM

Åtte glade seilere satte før påsken kursen sydover, til Italienske Gardasjøen der Zoom 8 klassen starter den internasjonale delen av sesongen med EM

Nyhetsbrev

Gå til toppen