Søk i arkivet

Regatta

Tre flotte seildager på Hankø

Hankø Race Week ble avsluttet lørdag for to av klassene etter tre flotte dager der den tradisjonelle Hankø-kulingen glimret med sitt fravær.

Tre VM med norske deltakere starter mandag

Med god seiling og litt flaks kan det bli norske topplasseringer når VM i 5.5 m, X-99 og Finn Gold Cup starter mandag, to av dem på hjemmebane.

X-99-VM starter på mandag 29 båter kjemper om medaljer i Åsgårdstrand

Mandag er det duket for start ISAF-VM for X-99 i Åsgårdstrand.

Solo vant Sjøassistanse Shetland Race

Endelig kom Rune Aasbergs Express 40 til sin rett, da «Solo» vant Shetland-seilasens to etapper sammenlagt-

Gullpokal til Nergaard for fjerde gang

Kristian Nergaard med mannskapet Børre Hekk Paulsen og Petrus Eide var suverene i kampen om den skandinaviske gullpokalen i 5.5 meter klassen og tok sin tredje strake seier på Hankø igår.

Triumf for nordmennene i Gotland Rundt

Aasmund Drolsum vant «Grand Prix» klassen i årets Gotland Rundt. I konkurranse med 26 andre i IRC C klassen tok «Magic» cførsteplassen med klar margin foran to Landmark 43.

Seilfest på den polske rivieraen

I morgen legger 106 seilskuter ut fra Gdynia med kurs for Sankt Petersburg. Seilas seiler med «Christian Radich». I dag var vi på besøk hos «Sørlandet» og «Sedov»- verdens største skoleseilskip.

EM i Laser Radial Åtte norske seilere skal i ilden i dag

Over 270 seilere fra 34 nasjoner er i dag klare til å ta fatt på junior-EM i Laser Radial. Blant dem er det åtte norske seilere.

Strålende åpning på Hankø

Tradisjonsrike Hankø Race Week åpnet på Hankø igår med tre seilaser avholdt i lett sønnavind på alle baner. 5.5 meterklassen og X-99 tar regattaen som forberedelser til VM senere i måneden og var godt representert med utenlandske seilere.

Fra 29 til 112 fot over Atlanteren

Blant de 225 påmeldte båtene til årets ARC – turseilasen over Atlanteren, er det nye og gamle båter av alle slag, fra 29 til 112 fot. Flest er det av Beneteau, Swan og Jeanneau.

Norsk Star-bragd i Sverige To av fire VM-plasser gikk til Norge

Norske seilere forsynte seg av to av fire VM-plasser da Star-seilerne avholdt distriktsmesterskap i Sverige.

To nye norske VM lag i Star

I tillegg til Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen som allerede er kvalifisert, får to nye norske lag plass i VM for Starbåter senere i sommer

Jenter med ambisjoner innen match- og storbåtseiling

NORLadies satser mot OL 2012 i matchseiiing og vil ha norske jenter med i Sydney-Hobart Race. Seilas har snakket med NORLady nummer en, Lisbeth Røbekk

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen