Søk i arkivet

Regatta

Ericsson har tatt opp jakten

Etter hvert som feltet har seilt seg inn i en stabil passatvind har Ericssonbåtene fått de forholdene som passer dem best. Nå er jakten på Telefonica Blue igang.

Klart for vårtradisjonen Musto Millet SkiYachting

Kommende helg arrangeres vårens vakreste eventyr for seilerne, der også alpinistene får vist hva de er gode for.

LYS samarbeid over landegrensene

NORLYS og det svenske seilforbundet har ingått samarbeide som gjr det lettere for norske båter å seile i Sverige, og vice versa.

Viktig ledelse for Telefonica Blue

Dersom Telefonica Blue skal kunne nå igjen Ericsson 4 i sammandfraget, må laget få det til på denne etappen. Så langt ser det gunstig ut for Bouwe Bekkings menn.

Og så er de igang igjen

Etter et havneanløp som for noen ble på under to uker er Volvo Ocean Race igang igjen. Lettværsseilas venter Volvo Ocean Race de første dagene ut fra Rio.

Adjø Rio, og på gjensyn

Det sier Eivind Melleby når han senere idag legger ut på Volvo Ocean Race sjette etappe med kurs for Boston. Før jul er han og familien tilbake i Rio de Janeiro.

Ruth i medaljefinale

Kristian Ruth avsluttet den ordinære regattaen i stigende form og er klar for dagens medaljefinale i Laser under verdenscupregattaen på Mallorca.

Formannsbrev til Ellison og Bertarelli

I et åpent brev kommer formennene i foreningene som tidligere enten har satt opp, eller vunnet America´s Cup, med sterke anbefalinger til de to som nå skal avgjøre America´s Cups fremtid.

God start for norsk jente i New Zealand

New Zealands åpne mesterskap for Optimistjoller arrangares i påsken i Wellington, New Zealand. Norske Ragna Agerup deltar som en del av det australske landslaget i mesterskapet.

Ericsson Racing Team klare for etappen Rio Boston

Lørdag går startskuddet for den sjette etappen i Volvo Ocean Race. Det nordiske lager har høy selvtillit før starten til Boston

Helene Næss og Ane Gundersen spanske mestre

De norske NTG/Toppseil-jentene fikk en flott start på sesongen og viste at vinterens trening har båret frukter.

Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race

Etter Knut Frostads gjennomgang av neste Volvo Ocean Race, benyttet Brasil 1 teamet anledningen til å erklære intensjon om å være med i neste Volvo Ocean Race.

Optimister i påskeregatta

Norske Optimistjolle-seilere er på plass både i Italia og i Nederland for å seile regatta i påsken.

Nyhetsbrev

Gå til toppen