Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009: ERICSSON NORDIC har økt på alle

I løpet av tre timer har ERICSSON NORDIC økt forspranget inn mot Rio de Janeiro. Det som står mellom Aksel Magdahl & Co og etappeseieren er nå mye spenning og 451 n mil.

Bohusracet 2009: Ny svensk shorthandedsuksess?

Bohusracet har vært arrangert flere ganger som en klubbseilas av seilforeningen Viken-Ägir utenfor Uddevalla. Nå kan det se ut som om regattaen vokser til den svenske vestkystens shorthandedregatta.

Moberg gir tilbake til seilsporten

Per Moberg vil gi noe tilbake til seilsporten og tilbyr gratis trening av jolleseilere. Dette er hans bidrag til å fremme norsk jolleseilas.  

Døpes i vann fra Kapp Horn

Ericsson 3 rormannen Eivind Melleby skal bli far for annen gang. Dåpsvannet har han allerede sikret seg.

To døgn til Rio

Det er hva Aksel Magdahl anslå i dagens Seilas-rapport

NORsteam laget er klart

Etter infomøter, intervjuer og mange hyggelige samtaler med ekstremt motiverte kommende storbåtseilere, er nå det første Norsteam laget tatt ut.

Sweden Yachts slått konkurs i dag: Norsk kapital inn i Sweden Yachts?

Det velrenommerte svenske verftet, Sweden Yachts, ble i dag begjært konkurs, men styreleder i verftet, Kjeld Sonne, sier TV4 Nyhetene Vest at det fins meget seriøse, norske interessenter som sier seg villige til å drive virksomheten videre.

Volvo Cup i Italia: Norske Melges 24-seilere fortsatt de beste amatørene

11. plass sammenlagt og beste amatørlag – det var beholdningen Melges 24-laget Team Jahrungen kunne reise hjem med fra Italia etter å ha seilt Volvo Cup.  – Totalt sett er vi veldig godt fornøyde, sier de.

Volvo Ocean Race 2008–2009: Holder det helt inn for ERICSSON NORDIC?

ERICSSON NORDIC nærmer seg Rio de Janeiro. Med 624 n mil til mål kjemper Aksel Magdahl & Co for å holde de andre bak seg. Rolige forhold kan gjøre dette til en svært spennende innspurt.

Det begynner å gå på nervene løs

Vindstille og reduserte matrasjoner begynner å merkes på seilerne. Utfordringen de siste milene på veien til Rio går også på det mentale.

«Fram XV» blir raskere

Kongens tidligere båt som nå er overtatt av Norges Seilforbund blir modifisert.

Ledelsen redusert til det halve

Ericsson 3 ble hengende midt i et høytrykk og har hatt liten fremdrift det siste døgnet, men då ser det lettere ut for Magdahl & Co.

Ericcson 3 slipper opp for mat

- Vi har mat for 39 dager, men regner med å bruke 40, sa Aksel Magdahl til Seilas idag.

Nyhetsbrev

Gå til toppen