Søk i arkivet

Regatta

33. America`s Cup America`s Cup til De forente arabiske emirater

I dag ble det bestemt at det skal seiles om America`s Cup i Ras al-Khaimah.

Påmeldingsaktivitet i feriemodus Mange «ledige» NM-plasser

Deltagerlisten til Moss Raymarine Race og NM i Express og 11:MOD fylles så smått opp, men det er langt igjen til målene arrangørene har satt seg. Det hviler også en slags feriestemning når det gjelder påmeldingen til andre arrangementer.

Ikke noe VM for de norske Stargutta

Evind Melleby sto uten mannskap da VM for Starbåter startet i Varberg tidligere denne uken. Dermed ble det ingen VM start.

Husk Union Race på lørdag

Homlungen er en av Norges eldste seilaser og ble arrangert for første gang i 1866 og inngår som en av fire regattaer i Union Race.

Norsk Class 40 i internasjonalt selskap Unik mulighet til å være med på utfordrende regatta

Rune Aasberg har tenkt å delta i doublehandedregattaen Solitaire du Chocolat mellom Frankrike og Mexico i sin Class 40. Men han mangler en makker å seile med.

12 meter Cup i Sandefjord 6. - 9. august

 Torsdag 6. august samles 12-metere fra Norge, Danmark og Tyskland til «Framnæs 12 Meter Cup '09», en tre dagers regatta du aldri ha sett maken til i Norge.

Gigantisk rekord-race over Atlanteren – avgjøres i dag 908 nautiske mil på 24 timer – 37,8 knop i snitt!

To gigant-trimaraner konkurrerer i øyeblikket om å sette rekord over Atlanterhavet. I går seilte en av dem utrolige 907,9 nautiske mil på 24 timer. Det gir en gjennomsnittsfart på 37,8 knop.

Hermann Tomasgaard verdensmester i Laser 4.7

Hermann Tomasgaard, Drøbaksund SF, ble tidenes første norske verdensmester i Laser da han vant klassen "gutter under 16 år" i VM for Laser 4,7, skriver Lasertnytt.

Mathias Kvitrud Haugstad vant VM i Zoom 8

Norge fikk sin andre verdensmester i seiling denne helgen da Askerseileren Mathias Kvitrud Haugstad vant VM i Zoom 8 klassen

VM i Zoom8 Mathias Kvitrud Haugstad verdensmester

Mathias Kvitrud Haugstad (18) har gjort tidenes come back i Zoom8 og ble verdensmester i dag.

Ingen seilaser siste dag av VM i Laser 4.7 VM-gull til Hermann Tomasgaard – sølv over all

Regn og tåke – og null vind – gjorde at det ikke ble noen seilaser siste dag av VM i Laser 4.7. Det betød at 15-åringen Hermann Tomasgaard fra Drøbak fikk sølv over all, men han ble verdensmester i klassen for seilere under 16 år.

La Solitaire du Figaro Figaro-felt vel av gårde

Det var optimale forhold da de 52 båtene som deltar i La Solitaire du Figaro stakk til havs fra den franske byen Lorient i går.

VM i Laser 4.7 Hermann Tomasgaard ned på sølvplass

Etter gårsdagens ene seilas er Hermann Tomasgaard (15) rykket ned på sølvplass. Men gullet er fortsatt innen rekkevidde. I dag skal det avgjøres.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen