Søk i arkivet

Regatta

Svensk seier i matchrace klassiker

Berntsson Sailing Team vant i helgen en av seilsportens klassikere da de slo italienske Fransenco Bruni i finalen i Congressional Cup

Nå kommer regattainvitasjonene på løpende bånd: Mange arrangementer å melde seg på til

At seilsesongen er rett rundt hjørnet, bærer antall arrangementer du kan melde deg på til, et bud om. Sjekk derfor tilbudene, planlegg sesongen og hold deg oppdatert her på seilmagasinet.no. Det er mange spennende arrangementer i anmarsj.

Mange vil seile Laser EM

22 seilere har søkt om 34 plasser i årets EM. Så mange har vi aldri hatt tidligere.

Sultne seilere kastet seg over maten i Rio

Da Green Dragon klappen til kai i Rio igår pep det i tarmene hos seilerne. Noen hadde gått ned så mye som 6-8 kilo på turen.

22 seilere har meldt seg: Rekordstor norsk interesse for Laser-EM

Interessen for å delta i EM for Laser i Danmark i juli er enorm. Hele 22 seilere har søkt om å få delta på Norges kvote, og nå blir det kamp om plassene.

Hold deg oppdatert:: Verdensstjerne i Formula 18 til Norge

Mandag 30. mars kommer en av de store kanonene  i Formula 18-klassen til Norge. Gunnar Larsson fra Nacra Europe skal fortelle om klassens utvikling og fremtid.

Påmeldingen til Helly Hansen Skagen Race åpner 30. mars kl 20.00: Varmt tøy til de fem første lagene som melder seg på

Mandag 30. mars kl 20.00 åpner påmeldingen til Helly Hansen Skagen Race. Er du rask på labben kan du sikre deg og mannskapet ditt et fullt sett med Helly Hansen Warm. Godt å ha det når du seiler langs svenskekysten om natten…

Veivalget uke 17: Må alle være seilforeningsmedlem for å delta i regatta?

Bør det være et krav om at alle om bord i en båt som seiler regatta skal være medlem av en seilforening? Det er spørsmålet i denne ukens «Veivalg».

Den søteste seier

Se film av at «Ericsson 3» med de norske gutta går i mål til seier i går.

Skipperen skryter av Aksel

Mange Olson gir æren for «Ericsson 3» seiler til den norske navigatøren. Se filmintervju med Aksel Magdahl og skipperen Olson.

NORLYS og NORC satser på sikkerhet for norske seilere

Klasseklubbene NORC og NORLYS har gått sammen om å etablere Norske Regattaseileres Sikkerhetskomité (NORSK), skriver NORLYS leder Håvard Ravn Ottesen i en pressemelding

Fredagsfilmen

Livet består ikke bare av Volvo Ocean Race. Det er også plass til annen regattaseiling på høyt nivå.

Unik deltakerstøtte i jorden rundt regatta

Sir Robin Knox-Johnston har forhandlet frem en unik pakke som gir de første påmeldte soloseilerne i det neste Velux 5 Oceans direkte økonimisk støtte for å delta.

Nyhetsbrev

Gå til toppen