Søk i arkivet

Regatta

Og så er de igang igjen

Etter et havneanløp som for noen ble på under to uker er Volvo Ocean Race igang igjen. Lettværsseilas venter Volvo Ocean Race de første dagene ut fra Rio.

Adjø Rio, og på gjensyn

Det sier Eivind Melleby når han senere idag legger ut på Volvo Ocean Race sjette etappe med kurs for Boston. Før jul er han og familien tilbake i Rio de Janeiro.

Ruth i medaljefinale

Kristian Ruth avsluttet den ordinære regattaen i stigende form og er klar for dagens medaljefinale i Laser under verdenscupregattaen på Mallorca.

Formannsbrev til Ellison og Bertarelli

I et åpent brev kommer formennene i foreningene som tidligere enten har satt opp, eller vunnet America´s Cup, med sterke anbefalinger til de to som nå skal avgjøre America´s Cups fremtid.

God start for norsk jente i New Zealand

New Zealands åpne mesterskap for Optimistjoller arrangares i påsken i Wellington, New Zealand. Norske Ragna Agerup deltar som en del av det australske landslaget i mesterskapet.

Ericsson Racing Team klare for etappen Rio Boston

Lørdag går startskuddet for den sjette etappen i Volvo Ocean Race. Det nordiske lager har høy selvtillit før starten til Boston

Helene Næss og Ane Gundersen spanske mestre

De norske NTG/Toppseil-jentene fikk en flott start på sesongen og viste at vinterens trening har båret frukter.

Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race

Etter Knut Frostads gjennomgang av neste Volvo Ocean Race, benyttet Brasil 1 teamet anledningen til å erklære intensjon om å være med i neste Volvo Ocean Race.

Optimister i påskeregatta

Norske Optimistjolle-seilere er på plass både i Italia og i Nederland for å seile regatta i påsken.

Optimistisk påskesatsing

Norske optimistseilere satser frisk i påsken.

Stort oppmøte på påskeleiren

Nesten 80 optimistseilere deltok på den 12. påskesamlingen i regi av Norsk Optimistjolleklubb på Fjærholmen ved Tønsberg.

Regatta og trening på Gardasjøen

Av de 135 E-jollene som deltok i den årlige E-jolle regattaen ved Torbole var 17 norske. Etter avsluttet regatta blir det treningsleir sammen med danske og svenske seilere.

Norsk europamester i Zoom 8

Norge tok gullet i årets første EM i seiling. Harald Fæste, Drøbaksund, sto øverst på pallen da mesterskapet ble avsluttet idag

Nyhetsbrev

Gå til toppen