Søk i arkivet

Regatta

«Wild Oats» skriver historie

Etter en meget tett duell ser det ut som at Wild Oats går først i mål. Ola Strand Andersen leder fremdeles Sydney 38-klassen.

Rask seilas til Hobart

Sydney Hobart Race er vinterens store havseilas. Den starter i morgen. Vi har fått rapport fra Ola Strand Andersen som skal seile i Sydney 38.

Kalenderfilm 24

På juleaften viser vi film fra Sveriges Færderseilas, Tjörn Runt 2008. God jul.

Harald Fæste i lykkelandet sitt: Norsk Laser-håp tester formen i Australia

Mens det er vinter i Norge, er det sommer og regattaseiling på andre siden av jordkloden – i Australia. Der er far og sønn Fæste – Kristian og Harald – på plass for å teste Laser-formen.

Kalenderfilm 23

I dag befinner det seg gode seilbilder fra Peter Gustavsson fra BLUR.se og Åke Fredriksson bak luken.

Russerne gir seg

Sponsortørke gjør det umulig for Team Russia å fortsette i Volvo Ocean Race. Båten går i opplag og mannskapet går iland i Singapore

Volvo Ocean Race 2008–2009: Bouwe Bekking & Co først til julefeiring

Etter en særdeles spennende innspurt var det Bouwe Bekking & Co som tok full poengpott i Singapore. Pallplass ble det også til ERICSSON NORDIC. 20 minutter skilte de fire første båtene.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Smart iPod-futeral for båtbruk

Det er dagen før dagen og dermed nest siste del av SEILmagasinets julekalender 2008. På lille julaften passer det med musikk og dette produktet handler nettopp om det.

Rekordseilas endte i kullseiling: 61 knop før det sa stopp

Loggen til trimaranen HYDROPTERE rakk å vise fantastiske 61 knop da båten forsøkte seg på å sette fartsrekord over 500 meter. Rett etterpå var de slutt, og båten lå med skrogene i været.

Volvo Ocean Race 2008–2009: Rotterace mot Singapore

ERICSSON INTERNATIONAL var først  ved «gaten» ved Pulau We, men akkurat nå er det TELEFONICA BLUE og PUMA som deler teten. Med begge Ericsson-båtene én mil bak.

Volvo Ocean Race 2008–2009: «Pulau We»-vinnerne er trukket ut!

I det VO70ene nærmer seg Singapore har vi trukket ut nye vinnere i SEILmagasinets VOR-konkurranse. ERICSSON INTERNATIONAL sørget for at disse tre får VOR-effekter i posten.

En nautisk mil skiller fire båter

Med mindre enn 100 nm igjen å seile er utfallet av den tredje etappen i Volvo Ocean Race helt åpent. De fire første båtene er som imt sammen og den femte bare få nm bak

Kalenderfilm 22

I dag viser filmen et sammendrag fra Lysekil Womens Match seilaser i sommer. Far 2009 vil denne regattaen få VM status. De ni høyeste rankede matchrace damene i verden blir invitert pluss tre andre lag.

Nyhetsbrev

Gå til toppen