Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009: Nye vinnere trukket i VOR-konkurransen

Vi har trukket nye vinnere i SEILmagasinets Volvo Ocean race-konkurranse. De heldige vinnerne er...

Veivalget: – Bør Norge delta i OL i seiling?

I et historisk perspektiv er Norge en av de store seil-nasjonene, men i dagens målestokk er Norge en ganske liten aktør, ikke minst når det gjelder økonomiske ressurser. De ressursene som det satses på norsk OL-deltagelse, utgjør derimot en ikke ubetydelig andel av Norges Seilforbunds samlete ressurser, og derfor kan det i dagens profesjonelle klima være grunn til å spørre: Bør Norge delta i OL i seiling?

RS:X-seilere i eksotiske omgivelser: VM-start for norske juniorer i dag

Halvard Holden Feragen (17) Arendals Seilforening og Maria Mollestad (16) Bærum Seilforening er Norges to representanter under junior-VM på RS:X-brett som starter i Thailand i dag.

25 seilaser i mer enn 10 m/sek: Australia-tur ga verdifull trening

Laser 4,7-seileren Harald Fæste fra Drøbak har hatt en juleferie utenom det vanlige: Flere uker med seiling i Australia. Utbyttet ble 32 seilaser hvorav 25 av dem gikk i 10 m/sek eller mer.

– Riktig å avlyse regatta

Seilerne i Bergen mener det var riktig at ”Neglespretten” ble avlyst i helgen. Det ble målt opptil 25 m/s i kastene.

Syv mann i sjøen

Kraftige vindkast førte til at det var svært vanskelig å holde båten på rett kurs under Nyttårsseilasen i Stavanger. Mange fikk seg en frisk dukkert. Seilas’ Inger Sørensen var i redningsbåten, og her er hennes rapport.

Toppidrettsgymnas med tilbud til seilere

Norges Toppidretts Gymnas i Bærum har hatt linje for seilere siden 2007. Idag har linjen åtte elever og fra høsten er det plass til nye.

Jourdain kolliderte med hval

Roland Jourdain som slåss om ledelsen med Michel Desjoyeaux bråstoppet etter kollisjon med hval.

Film og intervjuer fra Singapore

Her kan du se opptak fra gårsdagens havneregatta som del av Volvo Ocean Race.

Express først i Stavanger

Expressen ” Team Extension” vant nyttårsseilasen i Stavanger i går, som gikk av stabelen i frisk vind og ikke uten dramatikk.

Siste frist for Nordisk

Liker du å seile regatta, men vil holde deg vekk fra vann og kulde, så kan nordisk mesterskap i seiling på PC være tingen, men du må melde deg på i dag.

Neglespretten avlyst: Fire reddet etter bøyebåt sank

Det ble drama under Neglespretten i Bergen lørdag. Fire personer hoppet i sjøen fra bøyebåten da båten sank under dem. Alle ble reddet kort tid etterpå og regattaen avlyst.

Ericsson 4 viste styrke i havneregattaen

Telefonica Blue var favoritten etter etappeseier og tidligere suverene baneseilaser, men Torben Grael & Co ville de annerledes

Nyhetsbrev

Gå til toppen