Søk i arkivet

Regatta

Som siamesiske tvillinger

De to Ericsson båtene er som limt sammen der de fronter feltet mot Kochin, men stillebeltet venter og bakfra kommer konkurrentene

Klare for nytt rekordforsøk

Nå er rekordgutta fra i fjor klare for å sette rekord over Nord-Atlanteren. Men først skal båten vises i Paris.

Kirkebø og Pollen i F18

Pål Kirkebø og Ole-Petter Pollen er to gamle konkurrenter fra E-jolla som nå gjør come-back med båten som ble nr. 2 i årets Archipelago Raid

Nødsignal fra Telefonica Blue

Et nødsignal fra Telefonica Blue skapte tilløp til panikk i race headquarters igår. Heldigvis skulle det vise seg å være falsk alarm.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 2: Veksler om tetplassen

De to Ericsson-båtene har det siste døgnet hatt en intern kamp om tetposisjonen. Akkurat nå ligger ERICSSON 4 først – med den nordiske søsterbåten fattige seks mil bak.

Lagkamerater i tvekamp

Gjennom hele helgen har de to Ericsson båtene utkjempet en intens tvekamp og skiftet om å lede. Kun få mil skiller duellantene.

Det indiske hav, et fremmed territorium

Aksel Magdahl beretter for Seilas´ lesere om uforutsigbare forhold med lite tilgang på værmodeller

Vil seile rundt stillebeltet

Volvo Ocean Race seilerne nærmer seg Doldrums med rekordfart. Skal man forsøke å seile gjennom stillebeltet, eller lønner det seg å seile rundt?

Laser Master: Gamlekaras mesterskap får Europa Cup-status

De norske Laser-seilernes master-mesterskap – som til neste år går i Sandefjord 4. til 5. juli, er tatt med som en del av den europeiske Euro Masters Series. – Det er gamlehjemmets svar på Europacup i Laser, sier Jon Anders Quamme i Norsk Laser Klubb.

Sesongavslutning i First 31.7-klubben: Faglig påfyll og magedans

– Hvordan skal en First 31.7 styres? Rormannen Eivind Bøymo Malm og flere andre bidragsytere ga de fremmøtte noe å tenke på gjennom vinteren da 31.7-seilerne hadde sin tradisjonelle sesongavslutning. Etterpå ble magedans og libanesisk aften.

Euro Masters Series til Sandefjord

I forbindelse med neste års Master NM i Laser er Sandefjord tildelt Euro Masters Series - gamlehjemmets svar på Europacup i Laser.

ISAF godkjenner Melges 32 klassen

Den internasjonale Melges 32 klassen er blitt  ISAF godkjent  etter at interessen for båten har eksplodert i USA og Italia. Bergen Seil AS er importør for Melges 32 i Norge

Peyron fremdeles i tet

De første båtene i Vendee Globe har krysset ekvator.

Nyhetsbrev

Gå til toppen