Søk i arkivet

Regatta

Ikke like kjapt som i fjor: 25 plasser igjen i Watski Skagerrak TwoStar

Per i dag er det 131 påmeldte til Watski Skagerrak TwoStar. Seks av dem er utenlandske, noe som betyr at det nå er 25 plasser igjen til norske seilere.

NTG-seilere fikk unik mulighet: På samling med verdens beste RS:X-seilere

NTG-seilerne Halvard Holden Feragen (17) og Maria Mollestad (16) kom nylig hjem fra en svært eksklusiv treningsleir i Gdansk i Polen. – Det ga dem en fantastisk mulighet til å trene med noen av verdens beste seilere, sier Egil Mollestad.

CRAZY COYOTE er klar for regattabanen til neste sesong: Juan K-kule i Trondheim

Høststormen i Trondheim ble bare starten for den nyoppussede CRAZY COYOTE. Båten er nyoppusset og seilerfaringen hos mannskapet er voksende. Neste sesong står de fleste store regattene for tur.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: – For meg var det ikke så tøft

Aksel Magdahl er ferdig med sin første Volvo Ocean Race-etappe som navigatør. Summen ble en strålende tredjeplass. Hør hva Magdahl mener om den første etappen – på SEILtv!

Økonomiske krisetider til tross:: Optimistiske toner fra Hamburg

Båtutstillingen i Hamburg er nettopp avsluttet, og den ble besøkt av over 100 000 tilskuere. Og i skyggen av de dystre, økonomiske tidene mediene beskriver, ble utstillingen en positiv opplevelse, skal vi tro utstillerne.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: – Helt suveren følelse

I går gikk ERICSSON NORDIC i mål i Cape Town på en godkjent tredjeplass. Hør hva skipper Anders Lewander og «grand old man» Magnus Olsson hadde å si etter målgang. På SEILtv!

Nok et Optimist-resultat i verdensklasse: Hermann Tomasgaard vant blant 350 Optimist-seilere

Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund kan føye nok en seier til sin etter hvert så lange merittliste. I Vigo i Spania vant han en Optimist-regatta i helgen med 350 deltagere!

Siste båt i mål i dag

Resultatlisten etter 1. etappe er klar, og ikke uventet så topper «Ericsson 4» listen. Hva sier den samlete resultatlisten?

Melleby blir med videre

Reserven Eivind Melleby er tilbudt fast plass i Ericsson-laget. Om kona sier ja er han på plass til starten i Cape Town 16. november.

Watski Skagerrak TwoStar 2009: 100 påmeldte så langt til neste års store shorthandedregatta

To timer og 45 minutter skrev vi da deltager nummer 100 tikket inn på deltagerlisten til Watski Skagerrak TwoStar 2009. Og det var ingen ringere enn LURINGEN Tommy Bergman med makker Calle Andersen.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse: Tre ERICSSON-vinnere trukket!

Da ERICSSON INTERNATIONAL gikk over mållinjen ble det klart hvilken gruppe tippere vi skulle trekke fra. Tre nye vinnere får VOR-effekter i posten og muligheten til å vinne den store premien!

Etappefeiring i Cape Town: Fornøyd Torben Grael i Cape Town

ERICSSON 4 vant som kjent den første VOR-etappen. På SEILtv kan du nå se film fra innkomsten – og intervju av Torben Grael.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: Etappeseier til ERT4

Klokka 0754 søndag morgen gikk skipper Torben Grael og ERICSSON INTERNATIONAL i mål som første båt i Cape Town. En innholdsrik etappe var over og ERICSSON-laget har vist at de hører hjemme i toppen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen