Søk i arkivet

Regatta

Rekker ikke starten, - håper på utsettelse

Hverken Ericsson 3 eller Delta Lloyd ser ut til å rekke starten på 5. etappe i Volvo Ocean Race. Nå håper de etappen til Rio blir utsatt

Melgesklassen holder kurs

Melgesklassen holder regelkurs og inviterer andre klasser til å delta i KNS lokaler 11 mars

Flykter fra vinterkulden og snøen i Norge: Optimist-seilere varmer opp på Kanariøyene

Hva gjør man når man er ivrig etter å starte seilsesongen, men stoppes av is og kulde i Norge? Jo, man tar seg litt ferie og drar til varmere strøk for å pleie sin hobby.

Volvo Ocean Race 2008–2009: DELTA LLOYD ute – fire båter igjen

I natt måtte enda en VO70 gi opp å fullføre etappen Singapore–Qingdao. På grunn av skader i baugen returnerer DELTA LLOYD til taiwanske Keelung – og holder dermed ERICSSON NORDIC-laget med selskap.

Verre enn først antatt

Skaden på E3 er mye verre enn først antatt og det var bare med nød og neppe seilerne kom trygt inn til Taiwan igår ettermiddag

Tjuvstart ødela for Starseilerne

Til tross for tjuvstart og disk ligger det sveitsisk-norske starlaget godt fremme i sammendraget, og når dårligste seilas kan strykes vil Flavio Marazzi og Petter Mørland Pedersen være tilbake i tetbildet. Peer Moberg har også grunn til å smile

Volvo Ocean Race 2008–2009: – Naturligvis ekstremt skuffende

Aksel Magdahl & Co er på vei tilbake til Tawain med skrogskader på ERICSSON 3. Hør hvordan Magdahl opplever situasjonen.

2009 US SAILING`s Rolex Miami OCR: Petter Mørland Pedersen på topp i Miami

Petter Mørland Pedersen leder etter første dag i Rolex Miami OCR. Han seiler Starbåt sammen med sveitseren Flavio Marazzi.

Volvo Ocean Race 2008–2009: ERICSSON NORDIC lekk – på vei mot Taiwan

I dag tidlig kom meldingen om at ERICSSON NORDIC har problemer. Båten har tatt inn vann i baugen og er på vei mot Taiwan.

Mørland Pedersen tok teten i Miami

Av de norske seilerne er det Petter Mørland Pedersen som leverer varene i Miami. Han har byttet ut Eivind Mellebye med Flavio Marazzi, og leder Starklassen etter første dag.

E3 søker nødhavn

Skipperen på Ericsson 3, Magnus Olsson tok idag morges den tunge beslutningen å søke nødhavn på Taiwan etter å ha oppdaget skader i baugen. E3 lå da på 2. plass på etappen. Oppdatert med kommentar fra Aksel Magdahl.

Wathne 11 i Key West

Brødrene Jens og Jørgen Wathne har hatt jevn stigning på resultatkurven i Key West

Fem norske i Miami verdenscup

Fem norske utøvere er denne uken i ilden under årets første Wold Cup, Miami Olympic Class Regatta, Peer Moberg, Kristian Ruth, Marthe Enger Eide, Aleksander Wang-Hansen og Petter Mørland Pedersen som har sendt oss denne stemningsrapporten;

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.
Gå til toppen