Søk i arkivet

Regatta

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse: Stem nå! 36 timer å gjøre det på!

SEILmagasinets store VOR-konkurranse fortsetter. Men nå har du dårlig tid – SEILkonkurranse nummer tre stenger i morgen klokka 2359. Stem på den du mener er først ved Fernando de Norhona. Og vinn flotte VOR-effekter!

Volvo Ocean Race 2008–2009: TELEFONICA BLUE i trøbbel

Bouwe Bekking og hans TELEFONICA BLUE gikk på en smell kun 20 n mil fra startområdet – roropphenget til det ene roret knakk. Med ett ror er det ikke enkelt å styre en VO70, noe som også resulterte i, ifølge Bekking, noen spektakulære «broacher». Nå ligger de i Gibraltar for reperasjoner.

Telefonica Blue i havn, mens feltet stikker

Bouwe Bekking og Telefonica Blue valgte å bite i det sure eplet og søke havn for å fikse roret, mens E4 har skaffet seg et forsprang på konkurrentene

Eimind norgesmester

NM i Formula brett ble holdt i Arendal i helgen under ypperlige høstforhold.

Bergen overlegen i lag-NM

Norgesmesterskapet i lagseiling for E-joller ble arrangert av Drøbaksund Seilforening i helgen . Til sammen tolv lag fra hele landet deltok. 

Lag-NM i Europajolle: Seier til Bergens Seilforening

Laget til Bergens Seilforening gikk til topps under lag-NM for Europajoller i helgen. De vant foran seilerne fra Drøbaksund – som seilte på hjemmebane.

Drømmeforhold i Soling Cup: Alle var glade og alle ble vinnere

Da Soling-seilerne i Asker og Bærum avsluttet sesongen med sin Soling Cup, hadde de drømmeforhold; mildt vær, delvis skyet og 5–7 m/sek vind. Noen vant, men alle nådde målet: Å ha det gøy.

Wathne sikret mesterskap til Haugesund

Dagens årsmøte i Melges 24 klassen i Munchen ga overraskende tildeling av EM i 2011

Ericsson 3 har tatt kommandoen

De to Ericsson båtene, anført av treeren med Aksel Magdahl og Eivind Melleby er nå forbi Gibraltar og på vei ut i Atlanterhavet. Det kan være avgjørende for utfallet av etappen.

Shorthanded rundt jorda i 40-fotere

I dag startet første etappe av Portimao Global Ocean Race. Pauline Book-Bratbak er i Portugal og snakket med seilerne rett før start.

Stort mesterskap: Haugesund tildelt Melges-EM i 2011

De norske Melges-seilerne har nå fått en skikkelig gulrot å strekke seg etter. I dag ble Haugesund Seilforening tildelt EM i Melges i 2011.

Endelig i gang: Volvo Ocean Race-start i frisk regnværsvind

Klokka 14 i dag stakk de åtte båtene i Volvo Ocean Race avsted fra Alicante i Spania. Et stort publikum fikk se en frisk start som avslørte disse båtenes enorme fartspotensiale.

Volvo Ocean Race 2008–2009: – Samme teorien som Starbåt

Alicante (SEILmagasinet): Eivind Melleby kom på ERICSSON NORDIC-laget i tolvte time. Melleby kommer om bord som rormann. Selv mener han det er en fantastisk båt å styre, men teorien er det samme som i en Starbåt.

Nyhetsbrev

Gå til toppen