Søk i arkivet

Regatta

Programmet klart for Seilas-turné

Fem norske byer får i slutten av april besøk av Seilas, Norges Seilforbund og Volvo Personbiler Norge. Seilerinteresserte får siste oppdatering av  Volvo Ocean Race og presentasjon av NSF aktiviteter.

Som å seile i et minefelt

- Hvem har sagt at passatvind er stabil, spør Wouter Verbraak som sier at seilasen nordover er som å seile i et minefelt av byger.

Elvstrøm Sails flytter treningssamling til Son

8. - 10. mai er datoene for Elvstrøms årlige treningshelg. I tillegg til havnebytte er samlingen i år også åpen for shorthanders.

Norske Optmistjolleseilere i påskeregatter over hele verden

Norske Optimistjolleseiere deltok i påskeregattaer i New Zealand, Braassemermeer og på Gardasjøen med gode resultater

Seilas sponser Union Race

Union Race er fire regattaer holdt av fire seilforeninger fra Norge og Sverige. Seilas vil være tilstedet å dekke seilasen på nett og i bladet.

Fearncup er død, - leve Simcup

Bedriftregattaen for shipping, - og shippingrelaterte selskaper arrangeres med ny sponsor 6. juni.

Volvo Ocean Race 2008–2009 TELEFONICA BLUE jages av ERT

De første timene av etappen Rio de Janeiro–Boston ble stille og rolige. Nå har båtene fått opp farten med TELEFONICA BLUE i tet. Rett bak jager to ERICSSON-båter.

Ericsson har tatt opp jakten

Etter hvert som feltet har seilt seg inn i en stabil passatvind har Ericssonbåtene fått de forholdene som passer dem best. Nå er jakten på Telefonica Blue igang.

Klart for vårtradisjonen Musto Millet SkiYachting

Kommende helg arrangeres vårens vakreste eventyr for seilerne, der også alpinistene får vist hva de er gode for.

LYS samarbeid over landegrensene

NORLYS og det svenske seilforbundet har ingått samarbeide som gjr det lettere for norske båter å seile i Sverige, og vice versa.

Viktig ledelse for Telefonica Blue

Dersom Telefonica Blue skal kunne nå igjen Ericsson 4 i sammandfraget, må laget få det til på denne etappen. Så langt ser det gunstig ut for Bouwe Bekkings menn.

Og så er de igang igjen

Etter et havneanløp som for noen ble på under to uker er Volvo Ocean Race igang igjen. Lettværsseilas venter Volvo Ocean Race de første dagene ut fra Rio.

Adjø Rio, og på gjensyn

Det sier Eivind Melleby når han senere idag legger ut på Volvo Ocean Race sjette etappe med kurs for Boston. Før jul er han og familien tilbake i Rio de Janeiro.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen