Søk i arkivet

Regatta

Søker seilere til X-41

Om du vil seile X-41 til sommeren, har du nå sjansen til å finne en båt du kan seile på

Magnus Olsson vil endre skipperrollen

Den erfarne jordomseileren som er skipper på E3 på den fjerde etappen i Volvo Ocean Race mener den moderne skipperen skal være lagbygger og ikke autoritetsperson

Ericsson 4 vant starten

Volvo Ocean Race flåten er av gårde på den antatt tøffeste etappen.

Strøm, storm og is

I morgen starter den hardeste etappen i Volvo Ocean Race. Eksklusivt intervju med Aksel Magdahl forteller han hva de kan forvente.

Nytt fra Arcona Yachts – Rask, moderne og letthåndterlig

Svenske Arcona Yachts lanserte en ny 43-foter i fjor og nå utvider de sortimentet i den andre enden. Med nye Arcona 340 har verftet entype-tanker og de lover en rask båt som skal by på stor seilglede.

Mannskaplistene for helvetesetappen

Søndag starter etappe fire fra Singapore til Qingdao og mannskapet ruster seg for den tøffeste påkjenningen hittil i Volvo Ocean Race.

Acura Key West Race Week Fra Grimstad til Key West

19. januar starter Acura Key West Race Week i Florida. Den tradisjonsrike regattaen trekker mange av verdens beste seilere i mange forskjellige klasser. Blant disse stiller et lag fra Grimstad.

Nå skal Norges råeste regattamaskin bemannes Ny AL CAPONE-eier ønsker å slippe til ungdommer

Norges kanskje råeste regattamaskin, AL CAPONE til avdøde Einar W. Sissener, er solgt, kulehullene vil bli fjernet og båten blir nå omdøpt til CAMILLA. Ole-Martin Vordal er den nye eieren, og sammen med Christen With vil han nå bygge opp et nytt lag som skal seile båten.

Seilreperasjon ved Kapp Horn

Dee Caffaris storseil er blåst i filler, men hun har brukt det hun har av hjelpemidler for å lappe det sammen.

Sikter mot VM i Norge i 2010 Penger og store ambisjoner i X-41 Klubben

Klasseklubben for X-41 har gjennomført sin første sesong og har delt ut 55 000 kroner i premier i ranking og klassemesterskap. Nå siktes det mot VM i Norge i 2010.

Telefonica Black får nye ror

Til tross for poengstraffen det medfører får Telefonica Black nye ror før etappen til Qingdao

Storm og strømsjø venter Volvoseilerne på 4. etappe

- Etappen fra Singapore til Kina er åpenbart laget av folk som ikke har greie på vær eller seiling, men som tenkte det var fint å ha oss i Kina av kommersielle hensyn, sier Aksel Magdahl til Seilas idag

Haugesund-brødre til Key West-regattaen I ny båt mot USAs Melges 24-elite

Brødrene Jens (35) og Jørgen Altern Wathne (37) har seilt i Melges 24-klassen siden 1999. De seiler for Haugesund Seilforening og nå stiller de til start i Key West i USA i neste uke – ny båt. Målet deres er EM på hjemmebane i 2011.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen