Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009 E3 har gått i «stealth play»

Med mindre enn 200 n mil igjen til Rio de Janeiro har ERICSSON 3 gått i «stealth modus». Det betyr at de neste 12 timene kan verken du eller de andre båtene se hvor de er. Men det går mot etappeseier!

600–700 seilere til Arendal – Vårt største arrangement noensinne

– Med 600–700 seilere ventet til Arendal i slutten av fellesferien, så blir dette vårt største arrangement noensinne, sier John Arnold Hopstock i Arendals Seilforening. I løpet av en uke skal skandinavisk juniormesterskap, NM- og nordisk i Soling, APL Race Week og Torungen Cup avvikles.

Shorthandedsamling 31. mars Slik håndterer du stor båt med kun to om bord

Båthåndtering – det er hva som står på dagsorden når shorthanded-seilerne til sin 3. vintersamling på tirsdag 31. mars. På podiet står blant annet landets kanskje to beste båthåndterere, Tor Hove og Kjell Inge Heiberg, som skal dele sine erfaringer med tilhørerne.

Ekstraordinært årsmøte i Haugesund Seilforening Grønt lys for EM i Melges 24 i 2011

Det sier litt om hvilket løft det er for foreningen, når det måtte et ekstraordinært årsmøte til for å ta beslutningen om at Haugesund Seilforening skal ta på seg å arrangere EM for Melges 24 i 2011. – En merkedag for foreningen, sier initiativtageren Jens Altern Watne og lederen av HSF, Kjell Bjarne Eide.

Starter båtpussen i morgen Ni gutter og seks jenter på NORSTEAM-laget

I morgen møtes de 15 seilerne som nylig ble tatt ut til NORSTEAM-laget til dugnad ved Framnes Maritime Senter, der ex-FRAM XV ligger og venter på dem.

Som distansen Oslo-Lyngør

Det er forspranget Ericsson 3 har på konkurrenten E4 med 225 nm igjen å seile til Rio. Se fersk film fra båten med de norske seilerne.

Seilforeningen vedtok mesterskapsarrangement

Haugesund Seilforening besluttet enstemmig å arrangere EM for Melges 24 på ekstrtaordinært årsmøte. 80 båter er ventet til filmbyen.

Ski-Yachting tar imot påmelding

Den årlige Musto-Millet Ski-Yachting står for døren og nå er det på tide å melde seg på

Aksel Magdahl på TV

Media begynner å få øynene opp for prestasjonen de norske gutta på «Ericsson 3» er i ferd med å gjøre. I kveld kommer de på TV2.

Arendal i sentrum for seilerne i sommer

Med 6-700 seilere blir APL regattaene som også inkluderer flere nordiske mesterskap seilforeningens største arrangement noensinne, sier primus motor John Arnold Hopstock til Seilas.

DN Seilcup rigger seg til for sesongen

Norges desidert støre bedriftsregatta DN Seilcup merker trangere tider og rigger seg til deretter.

Lombardini Marine 1000-Mile Doublehanded Race 2009 Klart for Nordsjøens mest utfordrende regatta

For tredje år på rad er det klart for 1000 Mile Race – og nok en gang inngår Sjøassistanse Shetland Race som de to siste etappene i denne doublehanded-regattaen.

Volvo Ocean Race 2008–2009 ERICSSON NORDIC har økt på alle

I løpet av tre timer har ERICSSON NORDIC økt forspranget inn mot Rio de Janeiro. Det som står mellom Aksel Magdahl & Co og etappeseieren er nå mye spenning og 451 n mil.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen