Søk i arkivet

Regatta

Vendée Globe 2008–2009: Veteranen Peyron fortsatt i front

Loick Peyron ligger fortsatt først i feltet og har det siste døgnet tatt et lite rykk på tetgruppen. Best av de «internasjonale», med andre ord ikke-franske, er Mike Golding på en 10. plass i Vendée-flåten som nå teller 26 båter.

Lite søvn for Peyron

Löick Peyron har økt ledelsen det siste døgnet, men klager over at det blir liten tid til søvn.

470 fortsetter

ISAF Council satte nok en gang til side instilingene fra fagkomiteene og valgte å gå videre med 470 for kvinner i OL programmet

Må seile en halv knop fortere

Michel Desjoyeaux som var den største favoritten i Vendee Globe fikk ingen heldig start start i jorden rundt regattaen.

Leserundersøkelse: 2 av 3 seilerne synes Kappseilingsreglene er for kompliserte

Hele 65% av seilerne synes at Kappseilingsreglene slik de er i dag, er for kompliserte. Det viser SEILmagasinets avstemning.

Kommer 29erXX og Elliott 6 med?: OL-klassene for 2012 bestemmes i dag

Hvilke klasser som stiller til start under OL i London 2012 er ikke sikkert ennå, men i dag skal beslutningen taes af ISAFs Council.

Vendée Globe 2008–2009: – Vi er tilbake i 2012, sier en skuffet Thompson

Alex Thompson måtte til slutt innse at det blir umulig å reparere båten innen onsdag klokka 1302. Dermed er han ute av Vendée Globe. Se skaden og en skuffet Thompson her på SEILtv!

Vendée Globe 2008–2009: Solo-seiling for viderekommende

Det levnes liten tvil om at Vendée Globe er en prestasjon for de aller minst skvetne. Se film av Mike Golding om bord i ECOVER 3. Dette er ekstrem soloseiling for viderekommende. På SEILmagasinets egen SEILtv!

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse: Likt mellom PUMA og ERICSSON – tipp og vinn!

I SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse, som stenger i morgen kveld, har nesten 66% av tipperne valgt enten PUMA eller ERICSSON 4. Bli med på konkurransen!

Vendée Globe 2008–2009: Loick Peyron i teten

84 timer etter starten av Vendée Globe er det Loïck Peyron som leder. Bernard Stamm, som mistet baugsprydet etter en kollisjon, har nå startet på nytt, mens HUGO BOSS er løftet ut av vannet – det utelukkes ikke at en kollisjon med noe i vannet er årsaken til skaden.

Lite nytt på OL programmet

ISAFs Events Committee voterte igår over OL klassene for 2012. Det blir få endringer, men 470, bildet over, kan komme til å måtte vike for den mer moderne 29eren.

Mange utfordringer på neste etappe

Når Volvo Ocean Race  starter den andre etappen lørdag, venter mange utfordringer, både værmessig og takling av mulig piratfare.

Full fart på vestlandet for Melges 24

Når seilerne på Østlandet plasserer båtene i frukthaller, fjøs og garasjer våkner vestandsseilerne

Nyhetsbrev

Gå til toppen