Søk i arkivet

Regatta

Tett i NM for Melges 24

Foran morgendagens avslutning av NM for Melges 14 som avvikles i Fredrikstad, tegner det til å bli en hard kamp om mesterskapet.

Ny finalerunde i bransjematch-regattaen

Da vi fikk et fjerde lag med i RS Elites match  race for båtbransjen ble det i dag seilt semifinaler istedet for finaler.

Ny potent 43-foter fra Arcona: – Tanken er å være raskere enn X-Yachts

Arcona 430 var rykende fersk på båtmessen Öppna Varv i slutten av august. SEILtv var på plass for å se nyskapelsen og for å intervjue Arcona Yachts' Torgny Jansson.

NORC Åsgårdstrand: Entypeseilere til Åsgårdstrand

En rekke seilere i First 40.7– og X-41 OD-miljøet gjør seg klar for det kommende klassemesterskapet og ORCi mesterskapet i Åsgårdstrand neste helg. X-41-klubben holder også klassemøte under arrangementet.

Nytt håp for 8. båt i Volvo Ocean Race

Den irske seileren Ger O´Rourke kjøpte tidligere i år vinnerbåten fra forrige Volvo Ocean Race for å være med i dette. Etter en frustrerende sponsorjakt, ser det nå ut til at drømmen skal gå i oppfyllelse

Entypeklassene seiler opp i Åsgårdstrand

En rekke seilere i det aktive First 40.7 og X-41 miljøet gjør seg klar for det kommende klassemesterskapet og ORCi mesterskapet i Åsgårdstrand neste helg.

Bavaria-gutta, Westmar og Asker båtservice til finale

Seks lag stilte opp i dagens match race-seilaser for seilbåtbranjsen i RS Elite-båter under Båter i sjøen. I morgen klokken 11 begynner finalene i Sandvika.

NORC Åsgårdstrand: NORC-avslutning i Åsgårdstrand

De fleste av de aller ivrigste havkappseilerne i Norge samles i Åsgårdstrand helgen 13. og 14. september for å avgjøre hvem som er den beste i sine respektive klasser. Det er ventet over 30 båter til regattaen som markerer slutten på 2008-sesongen.

Norske hopp på ISAFs ranking

For første gang er Yngling-jentene blant verdens seks beste, men det største hoppet på listene gjør laserseileren Kristian Ruth.

Paralympics starter mandag

De to norske båtene, 2.4 meteren med Bjørnar Erikstad og Sonaren med Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Alexander Wang Hansen er forlengst på plass i Qingdao og er klare for den paralympiske regattaen. Begge er medaljekandidater.

BMW Oracles nye megakatamaran seiler

Om Golden Gate YC får endelig medhold i New Yorks høyestrett om at de neste seilasene i America´s Cup skal gå i 90 fots flerskrogsbåter, har amerkanerne i hvert fall båten klar.

Frisk vestavind i Melges 24 NM

Ikveld setter 12 seilere seg i bilen i Bergen og kjører over fjellet for å delta i norgesmesterskapet i Melges 24 på Hankø.

BB11 i lagseilas på sørlandet

Sørlandskretsene satser på lagseilas og til helgen arrangerer Arendal Seilforening krertsmesterskap for Aust Agder og Telemark

Nyhetsbrev

Gå til toppen