Søk i arkivet

Regatta

Prestisjeinvitasjon til KNS

KNS står på listen over de 26 klubbene som er invitert når New York Yacht Club setter i gang ny amatørerregatta med Swan 42

Spennende og sosialt i Tjeldsundregattaen

Tjeldsundregattaen kan garantere vind - nesten. Så også i år, begge dager.

Rapport fra NM i 11 MOD

11 MOD NM gikk av stabelen på Breiangen utenfor Holmsbu i helgen. Hele 22 NM klare båter var påmeldt i årets åpne NM med gjester både fra Sverige og Ungarn.

Verdens største trimaran på tegnebordet

Ikke før har Franck Cammas´ nye 105 fots Groupama blitt sjøsatt før en annen av de mektigste sponsorene fra ORMA 60 klassen, Banque Populaire har offentliggjort planene om en ny G (gigant) class trimaran.

Apropos til debatten som raser: Tanker om joller fra en OL-seiler

Debatten om hvilke joller man skal satse på i Norge har rast – og raser fortsatt – her på seilmagasinet.no. Og i den anledning kan det være nyttig å høre hva en seiler som faktisk har gått veien – fra Optimist til OL – mener. Kristian Ruth har sendt oss disse tankene fra Beijing:

Sats på Laseren!

I et oppslag på Seilmagasinet.no idag går vår OL seiler Kristian Ruth sterkt inn for at vi i Norge satser på Laser fremfor E-jolle. Vi kan nå til topps i E-jolle internasjonalt, men skyter oss selv i foten om det er OL vi vil satse på, sier han

Svein Rasmussen satser på OL 2012

Han var med som brettseiler i 1984, nå vil han ha sitt eget brett Starboard som windsurfingklasse.

Henri Lloyd Hollænderseilasen: Åpner for etternølerne

Etternølerne til Henri Lloyd Hollænderseilasen 2008 har en dag igjen å bestemme seg på. Det er 285 påmeldte så langt, men arrangørene har gitt de litt trege en mulighet ved å forlegne påmeldingsfristen.

Warrer og Kirketerp fikk beholde gullet i 49er

Idag ble det avgjort. De danske seilerne fikk beholde gullmedaljene etter at de ble protestert på av Spania og Italia for å ha seilt i lånt båt i finaleseilasen

Får danskene beholde gullet?

Det er nå det store spørsmålet etter at Spania og Italia anker juryens avgjørelse fra tidligere i uken til Court of Arbitration for Sport (CAS).

Stor diskusjonsiver på seilmagasinet.no: Svært engasjert debatt i OL-kjølvannet

I kjølvannet av OL-regattaene og de norske seilernes prestasjoner om i Qingdao, har det blusset opp en svært engasjert, spennende og på mange måter konstruktiv diskusjon om norsk seilsports fremtid. Her fins det materiale mange bør lese – og kanskje enda flere bør mene noe om.

Starter i Holmsbu fredag 22. august: Jevnt NM-oppgjør ventes i 11-meter

22 båter stiller til start under det åpne norske mesterskapet for 11:Metre One Design i Holmsbu på Hurum-landet i Oslofjorden denne helgenen. Et svensk og et ungarsk sørger for at mesterskapet teller tre nasjoner.

Går i mål fredag 22. august: Ståle Jordan en av få fullførende soloseilere

Norges aller første – og hittil eneste – deltager i Minitransat-soloseilasen LesSables-LesAzores-LesSables, Ståle Jordan, nærmer seg mål på 2. etappe. Og ikke bare det; han gjør det godt. Cecilia Aubry har sendt SEILmagasinet denne rapporten:

Nyhetsbrev

Gå til toppen