Søk i arkivet

Regatta

Første stikk til spanjolene

I dag møttes syv av åtte Volvo Ocean Race båter til en kort oppvarmingsregatta.

Volvo Ocean Race 2008–2009: I morgen møtes alle for første gang

På lørdag starter Volvo Ocean Race 2008–2009 med «in port races» i Alicante. Men allerede i morgen får vi en pekepinn på hvordan båtene går mot hverandre.

Klasseklubber søker arrangører: Nå skal Norges Cup-kabalen legges

Fem store klasseklubber har satt opp datoene de ønsker å arrangere Norges Cup i 2009. Nå inviterer de seilforeningene til å søke om arrangementene. Den første NC-helgen 2009 blir 25. og 26. april.

Ung aleneseiler med solide ambisjoner: 16 år og klar for hele kloden

Michael Perham er født 16. mars 1992. 14 år gammel seilte han alene over atlanterhavet. Nå går han for å bli den yngste som seiler solo, non stop, hele veien rundt kloden.

Norsk båt mot Team New Zealand i TP52?

Om Kong Harald og Morten Bergesen går inn i et nytt TP52 prosjekt får de prøvd ferdighetene mot de beste America´s Cup lagene. I påvente av selve cupen har flere av de beste lagene satt øynene på TP52 klassen

Drøbaksund tok NM i lagseilas for Zoom8

Moss seilforening arrangerte i helgenLag NM for Zoom8 klassen. Det var frisk vind både lørdag og søndag, og totalt 52 matcher ble prikkfritt gjennomført.

BI studenter i vinden

Det er vekst i studentseilingsmiljøet ved Handelshøyskolen BI, og under Quantum Nesodden Høstcup ble det gode resultater med fersk skipper.

Seil Volvo Ocean Race fra lenestolen

Volvo Ocean Race går stadig nye veier for å engasjere publikum. Nå kan du seile ditt eget race fra lenestolen hjemme og vinne en ekte bil i premie

Wärtsila Windjammer Race 30 år: Siste frist for Windjammer-regattaen

I dag går påmeldingsfristen til  Wärtsila Windjammer 2008 ut. – Vi har per i morges 40 påmeldte båter – målet er 50, sier Odd Olsen i Stord Seilforening, og etterlyser de 10 seilerne som skal til for at målet skal nås.

International One Meter: 14 regattaer på fire timer

På lørdag arrangerte Sandefjord Seilforening rankingregatta for modellseilerne. Morten Tønnesen fra Norsk Modellseilerforening vant foran Terje Gleditsch fra arrangørforeningen. Gode vindforhold gjorde at det ble arrangert ikke mindre enn 14 regattaer på 4 timer.

Under dekk på Volvo 70

Her er bilder av den russiske Volvo Ocean Race deltageren «Kosatka» under dekk.

Hvem vinner på lørdag?

4. oktober møtes Volvo Ocean Race båtene til regatta for første gang.

Knallavslutning på DN Seilcup

Etter at nærmere 200 lag har seilt seg gjennom kvalifiseringseilaser i DN Seilcup siden tidlig i mai var det duket for de syv beste lagene i finale lørdag. Det ble er flott regatta med mye god seiling.

Nyhetsbrev

Gå til toppen