Søk i arkivet

Regatta

Under 6 timer med enskrogsbåt: Ny, forrykende rekord mellom Skagen og Færder

– Ja, det var en forrykende seilas, forteller Dag Skarsgård – en av flere om bord i Class 40en SOLO som er godt fornøyd med å være innehaver av den nye rekorden for enskrogbåter mellom Skagen og Færder: 5 timer, 52 minutter, 00 sekunder.

Krasjet i en fiskebåt

Det ble en tøff start på Vendee Globe. 20-30 knop rett i trynet i Biscaya i november er ingen spøk. To båter har snudd, men det er ikke på grunn av været.

Safran i tet

Hele byen fulgte med da 30 båter startet jorda rundt non-stop seilasen Vendee Globe i går. På morgentimene er det Marc Guillemot som leder

Også favoritt må snu

Michel Desjoyeaux har fått lekkasje i vannballastsystemet, og vannet har skadet motoren.

Sirius SEILmagasinet rekord Skagen-Færder’n: Klare til rekordangrep kl 0900 søndag

Klokka 0900 søndag morgen legger Rune Aasberg og mannskapet hans ut fra Skagen i sin nye Class 40 for å forsøke å slå gjeldende rekord mellom Skagen og Færder. – Værmeldingen er perfekt, sier han.

Den nye MacArthur?

Allerede før starten er engelske Dee Caffari blitt yndling i Frankrike. Med sjarm og på flytende fransk har hun erobret publikum i Les Sable d´Olonnes

Grått og grusomt i havseilerbyen

Dagen før dagen et forholdene slik at man helst skulle trekke dynen godt over hodet og holde seg i sengen. Havseilas virker lite fristende.

Problemer for Thomson

HUGO BOSS er klar for Vendee Globe, men hvor klar er skipperen?

Bekking frykter E3

Den nordiske Ericsson-båten har overrasket positivt i Volvo Ocean Race og blir å regne med i sammendraget, sier Bouwe Bekking

Vendée Globe Les Sables d'Olonne 2008–2009: Soloseilernes «Everest» starter søndag

Søndag klokka 13 starter Vendée Globe fra franske Les Sable d'Olonne. 30 båter skal rundt kloden i det som er soloseilernes «Everest». Totalt 87 seilere har startet i tidligere race – 48 har fullført.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse: Flest stemmer på PUMA

På lørdag er det én uke til den andre etappen i Volvo Ocean Race starter og SEILmagasinets VOR-konkurranse nummer 4 stenger. PUMA RACING TEAM har så langt fått flest stemmer. Har du husket å tippe?

Folkefest i Les Sable d'Olonnes

To dager for starten av soloseilasen Vendee Globe er stemningen elektrisk i den lille Franske havnebyen. 635.000 mennesker har til i ettermiddagen besøkt racevillage og søndag ventes 300.000 for å se når båtene legger av gårde.

Spår problemer for Open 60 klassen

Open 60 klassen er i ferd med å prise seg ut av markedet og seilerne er for kravstore, sier sentral fransk aktør i offshoremiljøet

Nyhetsbrev

Gå til toppen