Søk i arkivet

Regatta

Green Dragon Team i dekning for 12 timer

Som første båt i Volvo Ocean Race har irske Green Dragon Team benyttet seg av regelen om Stealth Play. Det vil si at de melder seg ut av posisjonsrapportering de nest 12 timene

Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009: Påmelding til Nordsjø-klassiker åpnet

Det tok ikke lang tid fra påmeldingen åpnet til at første båt hadde meldt seg på til Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009. Det vanker premier til de som melder seg på blant de første.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: Tett kontakt mot ekvator

Det er nå fem båter som ligger innnenfor  9 n mil utenfor kysten av Afrika. ERICSSON INTERNATIONAL leder ballet, med PUMA og TELEFONICA BLACK seks små mil bak. Den nordiske ERICSSON-båten ligger som nummer fire – åtte mil bak søsterbåten.

Helly Hansen Bærum Høstcup: 100 jolleseilere i flott høstvær

HH Bærum Høstcup hadde fantastiske forhold i helgen, med nydelig klart høstvær og bra vindforhold.  Opp til 6 seilaser ble gjennomført for nesten 100 jolleseilere i klassene Optimist, Snipe, Zoom 8, OK-Jolle og Laser.

Ericsson 4 i tet i samlet hovedfelt

Torben Graels Ericsson 3 har vært i teten mer eller mindre sammenhengende fra start, men det er lite som skiller de fem beste etter to og et halvt døgns seiling.

Film fra Volvo Ocean Race starten

Ericsson har lagt ut en fersk film på YouTube. Den kan du se her.

Coville er rekordklar, og lukter på neste Volvo

Blant de mange som var i Alicante for å føle stemningen og vuerdere fremtidige Volvo Ocean Race prosjekter var franske Thomas Coville som akkurat nå er i standby posisjon for rekordforsøk i soloseilas jorden rundt.

Grensesprengende Volvo Ocean Race

Alt som kunne krype og gå av fremtidige deltakere og arrangører av Grand Prix regattaer for store båter var tilstede ved Knut Frostads seminar om Volvo Ocean Races fremtid i Alicante søndag.

Åpner for påmelding til Nordsjøklassiker

Det tok ikke lang tid fra påmeldingen åpnet til at første båt hadde meldt seg på til Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009.

Volvo Ocean Race 2008–2009 start Alicante: ERICSSON NORDIC vant avskjed-seremonien

Ericsson Racing Team fikk en fantastisk start på Volvo Ocean Race og avskjed-seremonien i Alicante gjorde ERICSSON NORDIC til 20 i stil. Norske, svenske, danske og finske flagg vaiet høyt da den nordiske båten forlot sirkus-Alicante. Se det på SEILtv!  

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse: Stem nå! 36 timer å gjøre det på!

SEILmagasinets store VOR-konkurranse fortsetter. Men nå har du dårlig tid – SEILkonkurranse nummer tre stenger i morgen klokka 2359. Stem på den du mener er først ved Fernando de Norhona. Og vinn flotte VOR-effekter!

Volvo Ocean Race 2008–2009: TELEFONICA BLUE i trøbbel

Bouwe Bekking og hans TELEFONICA BLUE gikk på en smell kun 20 n mil fra startområdet – roropphenget til det ene roret knakk. Med ett ror er det ikke enkelt å styre en VO70, noe som også resulterte i, ifølge Bekking, noen spektakulære «broacher». Nå ligger de i Gibraltar for reperasjoner.

Telefonica Blue i havn, mens feltet stikker

Bouwe Bekking og Telefonica Blue valgte å bite i det sure eplet og søke havn for å fikse roret, mens E4 har skaffet seg et forsprang på konkurrentene

Nyhetsbrev

Gå til toppen