Søk i arkivet

Regatta

Ble valgt inn i Council i dag: Stig Hvide Smith inn i ISAF - ut av NSF

President i Norges Seilforbund, Stig Hvide Smith, ble i dag approbert av ISAFs generalforsamling som medlem ISAFs Council som en av to representanter fra Skandinavia. Det betyr samtidig at Stig Hvide Smith ikke stiller til gjenvalg som president under Seiltinget i mars 2009.

Lewander og gutta på E3 klare med ny kjøl

Når 2. etappe i Volvo Ocean Race starter fra Cape Town idag har det skandinaviske Ericsson laget ikke lenger noe handicap

Ericsson 4 best ut

Starten av 2. etappe av Volvo Ocean Race ble svært spennende.

Dramatisk OL-valg i Madrid: 29er XX røk ut – 470 ble damejolle

Det ble til slutt 470 som trakk det lengste strået i kampen om å bli OL-klasse for jentene. Med 19 mot 16 stemmer danket den gamle OL-klassen ut utfordreren 29er XX – som var innstilt til ISAFs Council. Elliott 6 ble valgt til klasse i dame match

Kristian Ruth gir full gass videre

Kristian Ruth har tatt en velfortjent pause fra seilingen – men ikke fra trening. Med god styrketrening i bagasjen er han klar for Laseren igjen. Nå er han i Sverige på treningsleir – den første av mange.

Volvo Ocean Race; Cape Town – Kochi: I morgen er det farvel Cape Town

Lørdag klokka 13 starter Volvo Ocean Race fra Cape Town. Denne etappen blir en utfordring for alle seilerne – selv for VOR-veteranene.

Vendée Globe 2008–2009: Veteranen Peyron fortsatt i front

Loick Peyron ligger fortsatt først i feltet og har det siste døgnet tatt et lite rykk på tetgruppen. Best av de «internasjonale», med andre ord ikke-franske, er Mike Golding på en 10. plass i Vendée-flåten som nå teller 26 båter.

Lite søvn for Peyron

Löick Peyron har økt ledelsen det siste døgnet, men klager over at det blir liten tid til søvn.

470 fortsetter

ISAF Council satte nok en gang til side instilingene fra fagkomiteene og valgte å gå videre med 470 for kvinner i OL programmet

Må seile en halv knop fortere

Michel Desjoyeaux som var den største favoritten i Vendee Globe fikk ingen heldig start start i jorden rundt regattaen.

Leserundersøkelse: 2 av 3 seilerne synes Kappseilingsreglene er for kompliserte

Hele 65% av seilerne synes at Kappseilingsreglene slik de er i dag, er for kompliserte. Det viser SEILmagasinets avstemning.

Kommer 29erXX og Elliott 6 med?: OL-klassene for 2012 bestemmes i dag

Hvilke klasser som stiller til start under OL i London 2012 er ikke sikkert ennå, men i dag skal beslutningen taes af ISAFs Council.

Vendée Globe 2008–2009: – Vi er tilbake i 2012, sier en skuffet Thompson

Alex Thompson måtte til slutt innse at det blir umulig å reparere båten innen onsdag klokka 1302. Dermed er han ute av Vendée Globe. Se skaden og en skuffet Thompson her på SEILtv!

Nyhetsbrev

Gå til toppen