Søk i arkivet

Regatta

Sorteberg suveren på Aker Brygge

Terje Sorteberg fra Asker dominerte da Volvo City Race kom til Aker Brygge

Volvo City Sailing: «Action» på Aker Brygge i morgen

På lørdag er det klart for regattaturneen Volvo City Sailing på Aker Brygge.

Norske optimistjolleseilere til Gullfinale

De norske seilerne kvitterte for EM-bilettene med å kvalifisere seg til Gullfinalen. Nå kan laget dårligst bli nr. 6.

EM i Farr 40: TEAM BERGEN vant treningsregatta

TEAM BERGEN vant treningsregattaen i forkant av EM i Farr 40 – etter at den regjerende italienske verdensmesteren ikke ville gå over linjen som vinner.

NM i Express: H-båt-seilere tok gull i Express

H-båtseilerne Ralf Wichstrøm, Svein og Espen Andreassen fra Fredrikstad ble årets Express-mestere da Røyken Seilforening for første gang var NM-vertsskap for klassen. Med seieren fulgte også kongepokalen 2008 – ganske så overraskende.

NM i IF i Hurum Seilforenings regi: Terje Johannesen og Per Erik Ristvedt IF-mestre

Terje Johannesen og Per Erik Ristvedt ble norgesmestre i IF, men aller best ble de ikke. Svenskene Anders Ewert og Per Osvalds, vant det åpne, norske mesterskapet, men i kampen om de norske gull-, sølv- og bronsemedaljene talte ikke plasseringene deres.

Volvo Ocean Race: Arrangerer unik tur til Syd-India

Lyst til å oppleve Volvo Ocean Race i desember i den indiske byen Cochin? Da kan du bli med Knut de Presno til den vakre regionen Kerala og samtidig oppdage strender, palmeskog, flotte fjell og folkets liv langs kanalene i distriktet.

11-meter NM 2008: Hjemmeseier til Drammen-seilere

Drammens egne seilere tok godt for seg av premiebordet da NM i 11:Metre One Design – på folkemunne 11-meter – ble avviklet i munningen av Drammensfjorden og på Breiangen. Hans Martin Sand, Steinar/ Michael Cook, Ole Johan Kvan og skipper Pål Brudevoll tok tittelen.

Bærum Shorthanded del 2: Strålende shorthanded-kveld på fjorden

I går ble den siste av to shorthanded-seilaser i regi av Bærum Seilforening seilt med 24 båter fordelt på tre klasser. Det ble en fantastisk kveld på fjorden, med 5 m/sek steady vind som varte helt til målgang.

Prestisjeinvitasjon til KNS

KNS står på listen over de 26 klubbene som er invitert når New York Yacht Club setter i gang ny amatørerregatta med Swan 42

Spennende og sosialt i Tjeldsundregattaen

Tjeldsundregattaen kan garantere vind - nesten. Så også i år, begge dager.

Rapport fra NM i 11 MOD

11 MOD NM gikk av stabelen på Breiangen utenfor Holmsbu i helgen. Hele 22 NM klare båter var påmeldt i årets åpne NM med gjester både fra Sverige og Ungarn.

Verdens største trimaran på tegnebordet

Ikke før har Franck Cammas´ nye 105 fots Groupama blitt sjøsatt før en annen av de mektigste sponsorene fra ORMA 60 klassen, Banque Populaire har offentliggjort planene om en ny G (gigant) class trimaran.

Nyhetsbrev

Gå til toppen