Søk i arkivet

Regatta

Mørland Pedersen tok teten i Miami

Av de norske seilerne er det Petter Mørland Pedersen som leverer varene i Miami. Han har byttet ut Eivind Mellebye med Flavio Marazzi, og leder Starklassen etter første dag.

E3 søker nødhavn

Skipperen på Ericsson 3, Magnus Olsson tok idag morges den tunge beslutningen å søke nødhavn på Taiwan etter å ha oppdaget skader i baugen. E3 lå da på 2. plass på etappen. Oppdatert med kommentar fra Aksel Magdahl.

Wathne 11 i Key West

Brødrene Jens og Jørgen Wathne har hatt jevn stigning på resultatkurven i Key West

Fem norske i Miami verdenscup

Fem norske utøvere er denne uken i ilden under årets første Wold Cup, Miami Olympic Class Regatta, Peer Moberg, Kristian Ruth, Marthe Enger Eide, Aleksander Wang-Hansen og Petter Mørland Pedersen som har sendt oss denne stemningsrapporten;

Nikolas Fadler Martinsen henger med

Nikolas Fadler Martinsen (14) ligger på 2. plass før medaljeseilasene i åpent Nordisk Mesterskap 2009 i virtuell seiling.  Se film.

Kamp om 2. plassen mellom Ericsson båtene

Etter at båtene er kommet inn i smulere farvann seiles det igjen for fullt mot Qingdao, og den heteste kampen i øyeblikket er mellom lagkameratene på E3 og E4.

Seiling uten kart

Fjerde etappe har vært en stor påkjenning for gutta på Ericcson 3. Dramatikken startet lenge før stormene. Se film av Aksel Magdahl der han navigerer mellom grunner i ukjent farvann.

Skipper mistet pekefingeren

Helvetes etappen er ikke over. Ken Reads finger havnet i en blokk. Telefonica Blue har skadet baugen.

Veivalget NM for de få eller NM for mange?

I SEILmagasinets årlige sesongoppsummering går det frem at det ble kåret i alt 79 norgesmestre i seiling i 2008. Mange mener de mange mesterskapene er en viktig motivasjonsfaktor i lokalmiljøet, mens andre mener de mange mestrene bidrar til å vanne ut det å bli norgesmester i seiling. Hva mener du? Bør NM-reglene være som nå, eller bør en NM-tittel i seiling henge høyere?

Telefonica Black gir seg

Etter å ha registrert en sprekk i skroget ved sammenføyningen til dekket kastet Telefonica Black inn håndkledet og trekker seg fra etappen. Les dagens epistel fra Aksel Magdahl her, og se fersk film fra Ericsson 3.

Ekstremseiling i Sørkinahavet

Stormen har nådd Volvoflåten. E3 seiler nå for bare stormfokk og flere av konkurrentene søker ly, forteller Aksel Magdahl i dagens Seilas-brev.

Revet i filler av været

Oppdatert: Strømsjø med 14 meter høye bølger, og orkan i kastene midt i mot. Volvo Ocean Race båtene har det forferdelig. Kun tre båter seiler, fire båter har alvorlige ødeleggelser. Se film at Pumas bom brekker.

Laserseilerne i farta

Norske Laserseilere er igang med seilsesongen. Verdenscupregatta i Miami og Masterseilernes Europaserie samler norske deltakere

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen