Søk i arkivet

Regatta

Aberdeen Dragon Europeans 2008: Russerne viser Drake-grep

Seilerne fra Moskva har festet grepet i Aberdeen Dragon European Championship. Fem av de syv første plassene er tatt av lag fra Pirogovo Yacht Club i Moskva. Eivind Melleby er igjen tilbake i det gode selskap med en 5. plass.

Simrad OneStar 2008: Frisk start åpnet dagens race

I morgentimene i dag og i frisk vind fra sør stakk feltet av Simrad OneStar-båter avsted i det første av regattaens to race. 24 båter stilte til start; klare til å utfordre seg selv og Skagerrak.

Drakebråk i EM

Det har vakt oppsikt i Drakemiljøet at flere av de ukrainske lagene har trukket seg fra mesterskapet, angivelig i protest mot priser og kvaliteten på arrangementet. Mye tyder imidlertid på at det er andre forhold som ligger til grunn for misnøyen.

Svensker i tet under ORC EM

Marstrand er stedet for årets EM i ORC, (tdligere IMS) seiling. Kanskje derfor ikke så rart at det er svensker i tet, selv om lederen kommer fra østkysten.

Seilas Senja Rundt i bilder

Da Seilas Senja Rundt gikk av stabelen i helgen var Seilas med i tre forskjellige båter.

Vanskelig å slå russerne

Russerne satser hardt i Drake og seilerne fra Moskva har festet grepet i Drake EM som KNS arrangerer på Askerbanen denne uken, men også  Eivind Melleby er igjen tilbake i tetbildet.

Staale Jordan ligger godt an

Cecilia Aubry har sendt oss en oppdatering på Staale Jordans seilas til Azorene som startet 26. juli og blir avsluttet 26. august.

ORC Int European Championship: XOTIC leder godt an av de norske

I dag ble de første seilasene avviklet under EM i ORC International. Best ut av de norske er Aasmund Drolsum i XOTIC som ligger seks etter tre seilaser.

Simrad OneStar 2008: Første race med stor vanskelighetsgrad

– Værmeldingene for onsdag 6. august er nokså usikre og sprikende, så det var vanskelig å legge et løp som gir de nødvendige dosene med kryss og lens for deltagerne i Simrad OneStar, men vi håper vi har lyktes, sa regattasjef Lars-Erik Larsen da løpet for 1 race i regattaen ble offentliggjort i kveld.

Aberdeen Dragon Europeans 2008: Karianne Eikeland på norsk topp-plass

Det var en god norsk dag i Aberdeen Dragon European Championship tirsdag. Terje Wang, KNS, tok en seier og Karianne Eikeland rykket opp til en sammenlagt 6. plass.

Dansk seier i det 40. internasjonale Knarr-mesterskapet

21 knarrer har den siste uken seilt ti heftige regatter på Raunefjorden og Korsfjorden like sør for Bergen. Det 40. Internasjonale Knarr-mesterskapet, med deltagere fra alle de tradisjonelle Knarr-entusiastmiljøene i Norge, Danmark og USA ble avsluttet lørdag med en knepen dansk seier.

Bra EM start for Melleby i frisk nordavind

KNS seileren Eivind Melleby som seiler sammen med Vidar Hansson og Rolf Th. Holm fra Asker Seilforening, åpnet sterkt på den første dagen av Europamesterskapet i Drake.

Russerne dominerer

Gårsdagens kuling og regn ble erstattet av sol og 16 knops nord-øst da andre dag av Drake EM ble gjennomført på Askerbanen med russisk dominans

Nyhetsbrev

Gå til toppen