Søk i arkivet

Regatta

Annerledes regatta-tanke – Vi tar bort alle regler – bortsett fra én

Det er mange som mener at kappseilingsreglene er for kompliserte. Svensken Gurra Krantz har en idé som prøves ut i Stockholm; ta bort alle regler, bortsett fra én: kollisjoner er forbudt. Se Krantz forklare hva han mener på SEILtv!

Ny kjøl klar

Da Ericsson 3 gikk i mål ved Cape Town lå den nye kjølen klar. Dermed kan båten seile resten av Volvo Ocean Race uten å avgi unødige poeng

Viktig LYS-møte i kveld Seilere fra hele landet møtes til LYS-prat

I kveld pågår det et viktig møte mellom NORLYS, seilforeninger og seilmakare som kan være med på å dirigere veien videre for LYS-systemet i Norge.

Volvo Ocean Race 2008–2009 Volvo-veteran Gurra Krantz om VOR

Svenske Gurra Krantz har seilt jorden rundt-regattaen hele fire ganger. Krantz var med som VOR-ekspert da SEILmagasinet overvar starten i Alicante. Hør hva den erfarne Whitbread-/Volvo Ocean Race-seileren mener om VO70, ruten, kjølproblemer og om hvem som vinner VOR 2008–2009. På SEILtv!

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Se flotte helikopterbilder fra starten i Alicante!

Alle Volvo-lagene er nå fremme i Cape Town og tar seg en fortjent hvil før det hele starter igjen 15. november. Før du kommer dit kan du se suverene helikopterbilder tatt under starten i Alicante. På SEILtv!

Seilmakeren Doublehanded Foran skjemaet i forhold til i fjor

– Vi ligger foran skjemaet i forhold til i fjor, sier Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening. Påmeldingene til Seilmakeren Doublehanded teller nå 51.

Ikke like kjapt som i fjor 25 plasser igjen i Watski Skagerrak TwoStar

Per i dag er det 131 påmeldte til Watski Skagerrak TwoStar. Seks av dem er utenlandske, noe som betyr at det nå er 25 plasser igjen til norske seilere.

NTG-seilere fikk unik mulighet På samling med verdens beste RS:X-seilere

NTG-seilerne Halvard Holden Feragen (17) og Maria Mollestad (16) kom nylig hjem fra en svært eksklusiv treningsleir i Gdansk i Polen. – Det ga dem en fantastisk mulighet til å trene med noen av verdens beste seilere, sier Egil Mollestad.

CRAZY COYOTE er klar for regattabanen til neste sesong Juan K-kule i Trondheim

Høststormen i Trondheim ble bare starten for den nyoppussede CRAZY COYOTE. Båten er nyoppusset og seilerfaringen hos mannskapet er voksende. Neste sesong står de fleste store regattene for tur.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 – For meg var det ikke så tøft

Aksel Magdahl er ferdig med sin første Volvo Ocean Race-etappe som navigatør. Summen ble en strålende tredjeplass. Hør hva Magdahl mener om den første etappen – på SEILtv!

Økonomiske krisetider til tross: Optimistiske toner fra Hamburg

Båtutstillingen i Hamburg er nettopp avsluttet, og den ble besøkt av over 100 000 tilskuere. Og i skyggen av de dystre, økonomiske tidene mediene beskriver, ble utstillingen en positiv opplevelse, skal vi tro utstillerne.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 – Helt suveren følelse

I går gikk ERICSSON NORDIC i mål i Cape Town på en godkjent tredjeplass. Hør hva skipper Anders Lewander og «grand old man» Magnus Olsson hadde å si etter målgang. På SEILtv!

Nok et Optimist-resultat i verdensklasse Hermann Tomasgaard vant blant 350 Optimist-seilere

Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund kan føye nok en seier til sin etter hvert så lange merittliste. I Vigo i Spania vant han en Optimist-regatta i helgen med 350 deltagere!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen