Søk i arkivet

Regatta

Vendée Globe 2008–2009 Solo-seiling for viderekommende

Det levnes liten tvil om at Vendée Globe er en prestasjon for de aller minst skvetne. Se film av Mike Golding om bord i ECOVER 3. Dette er ekstrem soloseiling for viderekommende. På SEILmagasinets egen SEILtv!

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse Likt mellom PUMA og ERICSSON – tipp og vinn!

I SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse, som stenger i morgen kveld, har nesten 66% av tipperne valgt enten PUMA eller ERICSSON 4. Bli med på konkurransen!

Vendée Globe 2008–2009 Loick Peyron i teten

84 timer etter starten av Vendée Globe er det Loïck Peyron som leder. Bernard Stamm, som mistet baugsprydet etter en kollisjon, har nå startet på nytt, mens HUGO BOSS er løftet ut av vannet – det utelukkes ikke at en kollisjon med noe i vannet er årsaken til skaden.

Lite nytt på OL programmet

ISAFs Events Committee voterte igår over OL klassene for 2012. Det blir få endringer, men 470, bildet over, kan komme til å måtte vike for den mer moderne 29eren.

Mange utfordringer på neste etappe

Når Volvo Ocean Race  starter den andre etappen lørdag, venter mange utfordringer, både værmessig og takling av mulig piratfare.

Full fart på vestlandet for Melges 24

Når seilerne på Østlandet plasserer båtene i frukthaller, fjøs og garasjer våkner vestandsseilerne

Kun tre par sokker

Sam Davies avslører at hun har særdeles sure sokker. Konkurrenten Dee Caffi avslører at hun båten er full av bilder av nakne menn.

Thomson gir seg

Som ventet måtte Alex Thomson gi opp mulighetene for å fortsette Vendee Globe seilasen. Skaden på båten lar seg ikke reparere i tide

Watski Skagerrak TwoStar 2009 Typisk norsk; hver mann sin båt

At nordmenn er individualister er en kjent sak, og myten bekreftes av deltagerlisten i Watski Skagerrak TwoStar. Kun 18 båttyper av ialt 108 registrerte er representert med mer enn ett eksemplar av båttypen.

Vendée Globe 2008–2009 Endelig fornuftige forhold

I natt har Vendée Globe-flåten, de som er igjen av den, fått rolige forhold. 15–18 knops nordlige vinder sender deltagerne sydover. Jean Pierre Dick i PAPREC-VRIBACK 2 leder foran Sebastien Josse i BT. De tre første døgnene kostet tre mastebrekk.

Watski Skagerrak TwoStar 2009 Fullt! – Fra i dag av er det venteliste

Da Kai B. Hannestad og Jens Brovold fra Fredrikstad meldte seg på til Watski Skagerrak TwoStar tirsdag kveld 11. november, betød det samtidig at alle de 150 norske plassene til neste års regatta var kapret. Fra i dag av innføres det venteliste.

29er XX og Elliott 6 nye OL klasser

Med forbehold om endelig godkjenning av ISAF Counsil erstatter 29er XX og Elliott 6 henholdsvis 470 og Yngling som OL klasser for kvinner i 2012

Film fra Sébastien Josse

Fersk videohilsen fra båten som leder Vendee Globe på engelsk.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen