Søk i arkivet

Regatta

North Sails starter med shorthanded seiling i nytt regattaforum

Mandag 3. november starter North Sails årets foredragserie North Forum med kveldsseminarer en gang i måned vinteren igjennom frem til april.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: ERICSSON NORDIC tapte – GREEN DRAGON i «stealth»

ERICSSON NORDIC ligger nå 29 n mil bak PUMA og ERICSSON INTERNATIONAL. Og for første gang ser vi en båt gå i «stealth play».

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: ERICSSON NORDIC i tet i hjemmefarvann

ERICSSON NORDIC ligger nå fire mil foran ERICSSON 4 og PUMA. De første båtene ligger tett – men nå har de skilt lag.

Feltet har delt seg ved Kanariøyene - E3 i tet

Mens E4 og Puma har valgt østsiden av kanariøyene har E3 som leder an den øvrige tetgruppen valgt å gå mellom øyene. Det ser så langt ut til å lønne seg.

You make me feel like I can fly so high

Se rå film av Green Dragon avkompanert av U2. Vi garanterer god stemning.

Green Dragon Team i dekning for 12 timer

Som første båt i Volvo Ocean Race har irske Green Dragon Team benyttet seg av regelen om Stealth Play. Det vil si at de melder seg ut av posisjonsrapportering de nest 12 timene

Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009: Påmelding til Nordsjø-klassiker åpnet

Det tok ikke lang tid fra påmeldingen åpnet til at første båt hadde meldt seg på til Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009. Det vanker premier til de som melder seg på blant de første.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1: Tett kontakt mot ekvator

Det er nå fem båter som ligger innnenfor  9 n mil utenfor kysten av Afrika. ERICSSON INTERNATIONAL leder ballet, med PUMA og TELEFONICA BLACK seks små mil bak. Den nordiske ERICSSON-båten ligger som nummer fire – åtte mil bak søsterbåten.

Helly Hansen Bærum Høstcup: 100 jolleseilere i flott høstvær

HH Bærum Høstcup hadde fantastiske forhold i helgen, med nydelig klart høstvær og bra vindforhold.  Opp til 6 seilaser ble gjennomført for nesten 100 jolleseilere i klassene Optimist, Snipe, Zoom 8, OK-Jolle og Laser.

Ericsson 4 i tet i samlet hovedfelt

Torben Graels Ericsson 3 har vært i teten mer eller mindre sammenhengende fra start, men det er lite som skiller de fem beste etter to og et halvt døgns seiling.

Film fra Volvo Ocean Race starten

Ericsson har lagt ut en fersk film på YouTube. Den kan du se her.

Coville er rekordklar, og lukter på neste Volvo

Blant de mange som var i Alicante for å føle stemningen og vuerdere fremtidige Volvo Ocean Race prosjekter var franske Thomas Coville som akkurat nå er i standby posisjon for rekordforsøk i soloseilas jorden rundt.

Grensesprengende Volvo Ocean Race

Alt som kunne krype og gå av fremtidige deltakere og arrangører av Grand Prix regattaer for store båter var tilstede ved Knut Frostads seminar om Volvo Ocean Races fremtid i Alicante søndag.

Nyhetsbrev

Gå til toppen