Søk i arkivet

Regatta

Varierende forhold: Familie-seier i Oselvar-NM

Det ble til slutt far og to døtre som kunne dra avgårde med gullmedaljene under NM for Oselvar i regi av Milde Båtlag. Stein Olav Drange, Lene og Hilde Visthoff Drange hadde en jevn serie og satte punktum med seier i siste seilas. Derved var gullet deres.

Laser-finalen i OL: – Håpløs tulleseilas

– Det ble en håpløs tulleseilas i altfor lite vind. Det mener Kristian Ruth om OL-finalen i Laser.

Stor-NM 2008: Brevik med vel blåst Stor-NM

Stor-NM ble avsluttet i helgen som var og Brevik Seilforening kan se tilbake på et vellykket arrangement. I likhet med et annet tidskonkurrerende mesterskap, De olympiske leker, var det lite vind som dominerte regattaen – med noen unntak.

OL 2008 etterlater seg mange spørsmål: – OL-formatet er for kjedelig og må endres

– OL-formatet i seiling er konservativt og kjedelig, men ingen tør gjøre noe med det, sier den påtroppende generalsekretæren i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen. Han ønsker seg nå en annen måte å kåre olympiske mestre på. OL i Qingdao er snart over, og det etterlater seg et grumsete kjølvann.

OL-eventyret 2008 over: Ingen norske medaljer, ingen poeng heller

Det ville seg ikke for de norske seilerne i dag (heller), og OL-eventyret 2008 er slutt. Resultat: Ingen medaljer, ingen olympiske poeng.

Spania anker dansk seilergull

Spanske medier melder at landets OL-komité vil anke Danmarks gull i 49er-klassen i seiling inn til Den internasjonale voldgiftsdomstolen.

Åttende plass til Ruth i Norges siste medaljefinale

Kristian Ruth ble nummer åtte i dagens medaljefinale i Laser og endte på 10. plass sammenlagt. Dermed er OL-regattaen slutt for Norges vedkommende ettersom Jannicke Stålstrøm ikke nådde medaljefinalen i brett.

Kristian Ruth med blandete OL-følelser: Så nær, så nær, men vil gjøre en god finale

– Følelsene er blandete. Jeg er strålende fornøyd med å være i medaljefinalen, men det var så synd at jeg ødela medaljesjansene i dag. Nå har jeg ikke noe å tape og satser på å gjøre en god figur i finalen, sier Kristian Ruth, som i morgen skal i ilden i Laser-finalen.

Ingen kan lenger slå ham: Simen Løvgren er Årets Shorthanded Seiler

Etter seieren i Simrad OneStar har Simen Løvgren fra Asker overtatt tetplassen i kampen om å bli Årets Shorthanded Seiler 2008. Det gjenstår nå kun to tellende rankingregattaer før det hele er avgjort, men Simen Løvgren har allerede vunnet tittelen.

OL i Beijing 2008: Kristian Ruth i medaljefinale – så vidt

Kristian Ruth seilte seg inn til en 39. plass i OL' siste ordinære Laser-seilas. Det holdt akkurat for plass blandt de ti store.

OL 2008: To norske seilere i medaljefinale?

Verken Kristian Ruth eller Jannicke Stålstrøm hadde noen god oppfølging av morgenens første seilaser, og begge er nå avhengig av et godt resultat i dagens siste seilas for å nå medaljefinalen i morgen.

Nordnorsk mesterskap i LYS: Suverene Tromsø-seilere vant det første NNM

Tromsø-seilerne Anton Borch og Tommy Hågensen ble historisk i helgen da de tok med seg nordover hver sin klasseseier under det første nordnorske mesterskapet i havseilas noensinne. Mesterskapet ble arrangert utenfor Lødingen under finfine forhold og var et samarrangement mellom seilforeningene i Tromsø, Harstad og Bodø.

OL 2008: Kristian Ruth snuser på medaljekampen

Kristian Ruth kjemper ikke bare om en plass i medaljefinalen i Laser under OL-seilasene i Qingdao. Med sin glitrende seiling er han også med i kampen om medaljene. Etter syv seilaser og dagens første seilas ligger han bare fem poeng fra bronseplassen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen