Søk i arkivet

Regatta

VM starter onsdag 30. juli: Drømmeforhold venter rekordstort Zoom8-felt

Med over 170 seiler på startlinjen er verdensmesterskapet i Zoom8, som starter i regi av Tønsberg Seilforening i morgen, et av de største internasjonale jollemesterskapene som har vært her til lands. Og deltagerne kan glede seg: prognosene for de nærmeste dagene lyder på solgangsbris fra sør. = Drømmeforhold.

OL Beijing 2008: Brikkene faller på plass i Kina

I dag er det 11 dager til OL-seilingen starter i Qingdao. Sportssjef Espen Guttormsen er på plass for å tilrettelegge mest mulig for seilerne. SEILmagasinet har snakket med ham om de norske utøverne.

Norsk snipeseier i Sverige

Svensk mesterskap i Snipe ble holdt i Marstrand i helgen. Gullet gikk til Sandvik/Grythe.

Godværsstart for Seilas Senja Rundt

I morgen starter Seilas Senja Rundt. Og godværet har inntatt vårt nest nordligste fylke.

EM i 29er: Et stykke frem for de norske seilerne

Ingen norske seilere kom til gullfinalen i 29er-EM som ble avsluttet i Nederland denne weekenden. Helene Næss og Ane Gundersen ble beste norske lag med en 7. plass i sølvfinalen og 32. plass totalt.

Erikstad hevder seg i nordisk mesterskap

Bjørnar Erikstad seiler i disse dager nordisk mesterskap i 2.4 meter i Vasa i Finland. Regattaen er en fin oppladning mot Parealympisk og ifølge treneren har Bjørnar nå fått has på gamle synder

NM i BB11: Årets mest sommerlige NM

Med meteorologenes værutsikter i mente starter årets utvilsomt mest sommerlige NM i dag i Arendal; NM for BB 11. Arrangementet går parallelt med APL Race Week, som i år arrangeres for 12. gang.

VM i Optimist: Yngstemann stod løpet ut

Det ble til slutt yngstemann i den norske VM-troppen i Optimist, Lars Johan Brotkorb fra Horten som stod løpet helt ut med en avslutning for fremtiden. Han ble beste norske seiler på en meget god 37. plass blant mesterskapets 250 deltagere.

Brodtkorp beste nordmann i VM debuten

VM for Optimistjoller ble avsluttet i Tyrkia igår med to norske seilere blant de 40 beste

Venter på Britannia

Kongeyachten Britannia befinner stadig ved verftet i Arkhangels, men de gode nyhetene er at verftet nå er dømt til å levere båten på vannet

Medaljehåpet ute i Optimist-VM: Norsk kollaps på lettvindsdag

Det ble fullstendig resultatmessig kollaps for medaljehåpet Hermann Tomasgaard under gårsdagens VM-seilaser i Tyrkia i går, og med det raste seileren fra Drøbaksund fra 8. til utrolige 55. plass sammenlagt! – Alt håp om premieplass er imidlertid ikke ute, sier Kristian Fæste før dagens tre seilaser.

Tjuvstarter ødela medaljesjansene i VM

6. plass ble til disk for tjuvstart for Herman Tomasgaard som dermed gikk på hodet ut av medaljekampen

To uker igjen til start: Mot 40 påmeldte i Simrad OneStar

38 seilere er til nå påmeldt i soloseilasen Simrad OneStar som starter om to uker, og etter det SEILmagasinet erfarer er det ytterligere noen seilere som vil tilkomme listen før start.

Nyhetsbrev

Gå til toppen