Søk i arkivet

Regatta

Valeur seilte seg opp til sølv

EM for ORC International ble avsluttet i Marstrand i helgen med norsk sølvmedalje etter at Sverre Valeurs Team Bergen seilte bedre og bedre ettersom mesterskapet skred frem.

OL 2008: Pen åpning av Ruth

  Kristian Ruth har seilt jevnt godt på første dag i Laser-klassen. Han var endog helt i tet ved et par anledninger. Cathrine Gjerpen seilte i den helt andre enden av skalaen på sin første dag. Stålstrøm lyste til i dag i brett-klassen.

Ruth kom godt i gang i OL starten

Askerseileren Kristian Ruth fikk en fin start på OL regattaen med 10. plass i den første seilasen

Stålstrøm klinket til i tredje seilas

Brettseileren Jannicke Stålstrøm var skikkelig irritert etter gårsdagens disk i siste seilas og tok ledelsen fra start i dagens første. Den holdt hun til mål, - nesten.

OL 2008: Peer tok en spiker

Peer Moberg avsluttet mandagens seilaser med en spiker, men med kun tosfiffrede resultater å vise til før det skal det mye til for at han kommer seg ditt han vil. Yngling-jentene har fortsatt gode muligheter etter mandagens runder.

Ny Ynglingtopp - nå på bronseplass

Ynglingjentene fortsetter å imponere i Kina. I dagens første seilas ble det 3. plass, det samme som nå er jentenes sammenlagtplassering

Opp og ned på OL banen

Endelig lyktes det for Peer Moberg i Qingdao. Han vant den 6 seilasen i Finnjolleklassen, mens Siren & Co endte sist i Ynglingklassen etter to straffer.

Nedtur for guttene, jente med beste norske plassering i EM

Da Lars Myklebust Johansen mislyktes totalt tpå EMs siste dag og måtte se langt etter medalje, var det Maren Clausen som sto for beste norske prestasjon av E-jolleseilerne

OL 2008: Ynglingen reiste kjerringa, vant 4. seilas

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed viste i dag at gårsdagens begredelige OL-åpning var et gedigent arbeidsuhell. I dag innledet de med 5. plass, og ledet hele 4. seilas som de til slutt også vant. Dermed er de også med i medaljekampen igjen.

Ynglingjentenes dag - med i medaljekampen

Med 5 og 1 plass i dagens OL seilaser har Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed meldt seg på i medaljekampen.

Norsk verdensmester

Norge fikk i helgen en ny verdensmester i seiling da unge Hermann Tomasgaard vant VM i RS Tera. Han vant samtlige seilaser i et felt på 50 båter fra syv nasjoner.

Homlungenseilasen 2008

Den tradisjonelle seilasen ble arrangert av seilforeningene fra Hvaler  og Fredrikstad for 23. gang  seilasen lørdag 9. august .

Les Sables–Les Azores–Les Sables: Ståle Jordan med kurs mot 6. plass

Ståle Jordan ser ut til å seile inn til en 6. plass i sin klasse på den første etappen av soloseilasen Les Sables-Azorene-Les Sables. Fem båter er gått i mål, og i skrivende stund er Jordans båt STORMY den neste til passere mållinjen på Azorene.

Nyhetsbrev

Gå til toppen