Søk i arkivet

Regatta

Opp og ned på OL banen

Endelig lyktes det for Peer Moberg i Qingdao. Han vant den 6 seilasen i Finnjolleklassen, mens Siren & Co endte sist i Ynglingklassen etter to straffer.

Nedtur for guttene, jente med beste norske plassering i EM

Da Lars Myklebust Johansen mislyktes totalt tpå EMs siste dag og måtte se langt etter medalje, var det Maren Clausen som sto for beste norske prestasjon av E-jolleseilerne

OL 2008: Ynglingen reiste kjerringa, vant 4. seilas

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed viste i dag at gårsdagens begredelige OL-åpning var et gedigent arbeidsuhell. I dag innledet de med 5. plass, og ledet hele 4. seilas som de til slutt også vant. Dermed er de også med i medaljekampen igjen.

Ynglingjentenes dag - med i medaljekampen

Med 5 og 1 plass i dagens OL seilaser har Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed meldt seg på i medaljekampen.

Norsk verdensmester

Norge fikk i helgen en ny verdensmester i seiling da unge Hermann Tomasgaard vant VM i RS Tera. Han vant samtlige seilaser i et felt på 50 båter fra syv nasjoner.

Homlungenseilasen 2008

Den tradisjonelle seilasen ble arrangert av seilforeningene fra Hvaler  og Fredrikstad for 23. gang  seilasen lørdag 9. august .

Les Sables–Les Azores–Les Sables: Ståle Jordan med kurs mot 6. plass

Ståle Jordan ser ut til å seile inn til en 6. plass i sin klasse på den første etappen av soloseilasen Les Sables-Azorene-Les Sables. Fem båter er gått i mål, og i skrivende stund er Jordans båt STORMY den neste til passere mållinjen på Azorene.

Aberdeen Dragon Europeans 2008: Terje Wang avsluttet som beste nordmann

Terje Wang, KNS, leverte de beste norske enkeltresultatene i Aberdeen Dragon European Championship og avsluttet med en 2. plass. Dermed ble han beste norske seiler og han er veldig fornøyd med både det og arrangementet. Russerne dominerte toppen av listen.

Ynglingen 12, Peer Moberg 23….: Ytterst svak norsk OL-start

Begge de to OL-båtene som var først i ilden fikk en nesten verst tenkelig start på seilasene i Qingdao, og begge hadde kun tre konkurrenter bak seg da de kom i mål. Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed endte på 12. plass; Peer Moberg på 23. plass – trolig.

Simrad OneStar 2008: Simen Løvgren den store vinneren

Kjetil Bakke fra Asker kom først i mål i det andre racet i Simrad OneStar, men det ble Tor Hove i ELANOR som tok seieren i den største LYS-klassen. Blant de minste båten var det Simen Løvgren i OPTIMILA som tok nok en seier, og derved stikker han etter all sannsynlighet av med hovedpremien.

Totalsvikt på første OL dag

Både Ynglingjentene og Finnjolleseileren Peer Moberg sviktet kapitalt på OLs åpningsdag. Etter to seilaser har begge bare en båt bak. Men i den andre seilasen i Finnjolle kunne det gått meget bedre.

EM ORC International: TEAM BERGEN kjemper om sølvet

TEAM BERGEN avanserer i Marstrand der det arrangeres EM i klassen ORC international. Sverre Valeur og TEAM BERGEN har kjempet seg til en 2. plass før siste avgjørende regatta i idag. 40 båter er med i mesterskapet. I dag er det lang havseilas.

Seks poeng opp til EM gull

Brevikseileren Lars Myklebust Johansen fortsetter den gode seilingen i EM for E-joller i Italia. Med tre seilaser igjen å seile har han bare seks poeng opp til gullet i gutteklassen

Nyhetsbrev

Gå til toppen