Søk i arkivet

Regatta

E-jolle VM 2008: Norge leder E-jolle VM i Portugal

Fantastisk seiling fra Kristian Skarseth (Asker) med 5. og 1. plass i gårsdagens seilaser førte til ledelse for Norge etter første dag i VM for Europajoller.

Optimist-EM: Beste norske optimist-seilere på 33. og 54. plass

Etter flere flotte enkeltresultater endte Godtfred Andenes fra Hjellestad Seilforening til slutt på en 54. plass, mens Karianne Hammarstrøm fra Drøbaksund etter jevn innsats på Gardasjøen ble nr. 33 av jentene.

Norsk ledelse i Portugal

Satsing i E-jolle gir resultater i VM.

Sterk åpning for Kong Harald på Hankø

VM for 8 metere startet på Hankø idag med Kong Haralds «Sira» med i tetkampen blant klassikerne

Ny Optimistseier på Garda

Nydelige seilerforhold på Gardasjøen igår med 7-9 m/sek førte førte til nok en norsk Optimistseier under EM. Dette har nå blitt offisielt døpt til Goody-Gotfred-forhold, for i første løp knallet Hjellestad-gutten til med nok en spiker!

Midt i trafikken for Ericsson 4

Ericsson Racing Teams nye båt måtte ty til Stockholms gater da den idag skulle transporteres til Sune Carlssons verft i Saltsjøbaden.

EM for Optimistjoller avsluttet idag

Karianne Hammarstrøm fra Drøbaksund ble best av de norske EM seilrne med 33. plass sammenlagt etter jevnt god seiling gjennom hele mesterskapet.

Bred TV dekning av seilernes OL

NRK sender hver dag fra den olympiske regattaen i Qingdao og viser medaljefinaler med norske deltakere direkte

Dramatisk for svensk trimaran

En Sea Cart brant opp under Gotland Runt og mannskapet overlevde å restene av båten i seks timer. Dag Skarsgård seilte i samme klasse og forteller her historien.

Sommerregatta i Arendal

Arendal Seilforening arrangerer 12 juli sommerregatta der alle er velkommen. Joller og kjølbåter uansett klasse og størrelse vil få starte.

Klart for årets mest spektakulære regatta på Hankø

Når VM for 8 metere fyres igang på Hankø mandag er det duket for årets mest spektakulære regatta på Hankø der 25 båter bygget over en periode på 100 år møtes i kappestrid.

APL Race Week 2008: Gourmet grill, jazz og seiling

26. juli ønsker Arendal Seilforening velkommen til et av høydepunktene på Sørlandet i sommer, APL Race Week, med NM for BB11, LYS-klasser og bedriftscup i Soling.

Bred norsk fremgang på ISAF ranking

Ynglinjentene er fremdeles de eneste blant verdens topp ti, men ellers er det bred fremgang blant de norske seilerne på ISAFs ranking som ble offentliggjort 2. juli

Nyhetsbrev

Gå til toppen