Søk i arkivet

Regatta

Vestfjordbåtene inn i stilla

Det begynte med frisk vind opp mot ti sekundmeter utfra Nordskot. Men da båtene var halveis over Vestfjorden forsvant vinden helt.

Det tetner seg i duellen om OL plass

Både Cathrine Gjerpen og Elin Samdal fortsetter å seile bra i Kiel, men bare en av dem har sjansen på OL plass.

Terje Wang suveren på Hankø

Terje Wang fortsetter seiersrekken i 11 meter og Peder Lunde jr. har med to gode seilaser fredag overtatt teten i Drakeklassen.

Tradisjonsbåtene varmer opp til Vestfjordseilasen

Dagen før Vestfjordseilasen holder Nordlandsbåtene sin egen uhøytidelige regattaoppvinsing utenfor Nordskot i Steigen. Seilas var med trebåtbygger Kai Linde og Femøbøringen «Hildringstimen» i strålende solskinn.

Dramatikk under Hankø Race Week

Det ble seilt to seilaser under regn og skiftende sønnavind fredag.

Langturseiler best i dag

Pål Bratbak starter i sommer på langtur med sin familie til Karibia. Men i dag var han beste Drakeseiler på Hankø.

Mot innstilling av Gjerpen

KNS jenta Cathrine Gjerpen avsluttet den ordinære regattaen i Keiler Woche på 8. plass og er dermed som eneste norske seiler klar for medaljefinale, - og OL?

Kineserne inn i Green Team

Det irske Green Team i Volvo Ocean Race får nå med seg kinsisk hovedsponsor og døper om laget til Green Dragon Team

Stormfullt og hektisk Shetland Race

Et usedvanlig tøft Shetland Race er over for i år, etter leteaksjoner på første strekk og et helt døgns forsinkelse av returen.

Kielerwoche: Elin Samdal tar OL-grep

Etter annen dag i Kielerwoche, der hvem som får den norske OL-biletten til Kina i Laser Radial skal avgjøres, har Elin Samdal fra Fredrikstad tatt godt vare på det lille favorittstempelet hun på forhånd hadde.

Volvo Ocean Race 2008-09: Ericssons nyeste avdukes – nå skal det velges

ERICSSON 4, det svenske Volvo Ocean Race-prosjektet, ble avduket i Stockholm torsdag 26. juni under brask og bram – 100 dager før racet starter 4. oktober.

Hovde Vestfjordseilasen: Seiler mot rekord for Vestfjordseilasen

Ett hundre båter er to dager før start forhåndspåmeldt til den 27. Vestfjordseilasen som i år har fått ny sponsor og nytt navn; Hovde Vestfjordseilasen. – Alt er klappet og klart for Nord-Norges triveligste seilsporthelg, lover regattasjef Olav Taraldsen.

Nytt, norsk regattaprosjekt: Trippel-samkjøring med doublehanded

Vest-, Midt- og Nord-Norge planlegger å samkjøre tre større shorthanded-arrangement. Disse tre skal være etablerte Seilmakeren DoubleHanded og Corponor i henholdsvis Bergen og Bodø og en ny, tredje regatta i Midt-Norge, som naturligvis ennå ikke har fått noe navn.

Nyhetsbrev

Gå til toppen