Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009 Rotterace mot Singapore

ERICSSON INTERNATIONAL var først  ved «gaten» ved Pulau We, men akkurat nå er det TELEFONICA BLUE og PUMA som deler teten. Med begge Ericsson-båtene én mil bak.

Volvo Ocean Race 2008–2009 «Pulau We»-vinnerne er trukket ut!

I det VO70ene nærmer seg Singapore har vi trukket ut nye vinnere i SEILmagasinets VOR-konkurranse. ERICSSON INTERNATIONAL sørget for at disse tre får VOR-effekter i posten.

En nautisk mil skiller fire båter

Med mindre enn 100 nm igjen å seile er utfallet av den tredje etappen i Volvo Ocean Race helt åpent. De fire første båtene er som imt sammen og den femte bare få nm bak

Kalenderfilm 22

I dag viser filmen et sammendrag fra Lysekil Womens Match seilaser i sommer. Far 2009 vil denne regattaen få VM status. De ni høyeste rankede matchrace damene i verden blir invitert pluss tre andre lag.

E3 og Telefonica Blue i protest

Telefonica Blue hevder de måtte vike for å hindre kollisjon med Ericsson 3 i natt og har lagt inn protest på konkurrenten. Vi har videoklippet de skal bruke som dokumentasjon

Intervju med Aksel Magdahl

Den norske navigatøren på Ericsson 3 kommenterer den spennende innspurten av tredje etappe.

Telefonica Blue først til Singapore

I en utrolig spennende avslutning tok Bouwe Bekkings Telefonica Blue det siste stikket og halte dermed kraftig inn på ledende Ericsson 4. Oppdatert med film.

Jibbeduell i fem knops vind

Resten av etappen til Singapore blir duell på kniven mellom de fire første båtene som nå ligger innenfor synsvidde av hverandre. Alt er åpent til målgang

Matchseiling i Malaccastredet

Aksel Magdahl forteller i dagens Seilas-brev om tett seilas og spennende utfordringer på de siste milene mot Singapore

Kalenderfilm 20

I dag viser juleluka en mimrefilm fa Withbread 1997/1998

Dobbelt Ericsson i tet

Aksel Magdahl og Eivind Melleby fikk verdifulle poeng i går kveld, men seilasen er fremdeles åpen. Se film fra Ericsson 4.

Kalenderfilm 21

I dag EF båten med jentene fra 1997/1998 som er i julekalenderen.

Satser videre mot London-OL Til Miami uten rormann Melleby

Mens rormann Eivind Melleby befinner seg på andre siden av kloden, forbereder den andre halvparten av Team LodeStar seg på Starbåtseiling i januar. Petter Mørland Pedersen skal seile sammen med europamesteren fra 2007.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen