Søk i arkivet

Regatta

Sol og kuling til Hamn

Andre etappe i Senja Rundt startet med nesten vindstille og endte med stiv kuling.

Norske seilere i medaljekampen

VM i Zoom 8 fortsetter ved Fjærholmen under flotte forhold under skyfri himmel og mild sønnavind. De norske seilerne gjorde det litt dårligere idag, men er stadig med i medaljekampen

Kongen først i Risør

Med kronprins Haakon som fordekksgast var Kong Harald først i mål under åpningsseilasen på Risør Trebåtfestival.

Gamle OL rivaler møtes i Drake EM

Europamesterksapet for Draker starter på Askerbanen i Oslofjorden førstkommende tirsdag. Flere av seilerne har møtt hverandre i OL tidligere. Se hvordan det gikk.

VM i Zoom8 i Tønsberg: Det norske medaljehåpet lever ennå

Selv om de norske seilerne ble skjøvet ut av den foreløpige medaljepallen etter dagens Zoom8-seilaser, lever det norske medaljehåpet så absolutt ennå. De to ferske nordiske mestrene, Ingrid Kvåle Nordaas og Mathias Kvitrud Haugstad, har hver sin 4. plass.

Simrad OneStar 2008: Kompetitivt shorthandedfelt legger ut fra Hankø

Det er svært høy kvalitet på feltet som om fem dager legger ut i første seilas i Simrad OneStar. Hele syv av de 10 beste på SEILmagasinet Shorthanded Ranking deltar i soloregattaen som starter fra Hankø onsdag 6. august.

VM i Zoom8 i Tønsberg: Seierssugne norske seilere

Til tross for at det er tredobbelt dansk i teten i gutteklassen i VM i Zoom8 i Tønsberg etter første dag, var det de norske seilerne som stakk av med seirene i alle enkeltseilasene i går. Og i jente-klassen; der leder den ferske nordiske mesteren, Ingrid Kvåle Nordaas fra Bergen.

OL Beijing 2008: Med seilsekken full av erfaring

Når Peer Moberg reiser til Kina på mandag er det for å delta i De olympiske leker for fjerde gang. For den erfarne seileren blir det som å reise til hvilken som helst regatta. OL-ringer er han ikke spesielt interessert i.

OL Beijing 2008: Nypusset og klar for OL

Kristian Ruth, Asker Seilforening, ble den første av de norske seilerne som fikk utlevert OL-billett av Olympiatoppen. SEILmagasinet møtte en avslappet Laser-seiler to dager før avreise til Kina.

Zoom8-VM offisielt åpnet: VM-flaggene til topps på Fjærholmen

I går gikk flaggene til de åtte deltagernasjonene i Zoom8-VM til topps på Fjærholmen, og derved var mesterskapet høytidelig åpnet. I dag starter VM-seilasene.

Spillet om America's Cup fortsetter

Appellretten i New Yorks Supreme Court har omgjort dommen som ga Golden Gate Yacht Club retten til åvære ene-utforder til de 33 seilasene om America's Cup. Dermed åpnes det igjen for en regatta med flere utfordrere i enskrogsbåter.

Ståle Jordan deltar i solo-klassiker: Norsk soloseiler bryter grenser akkurat nå

Lørdag 26. juli la la Ståle Jordan fra Kristiansand ut på Mini Transat-klassikeren «Les Sables–Les Açores–Les Sables» som første nordmann noensinne. Han er en av 50 utvalgte deltagere, og for øyeblikket ligger han på 13. plass i klassen sin.

VM starter onsdag 30. juli: Drømmeforhold venter rekordstort Zoom8-felt

Med over 170 seiler på startlinjen er verdensmesterskapet i Zoom8, som starter i regi av Tønsberg Seilforening i morgen, et av de største internasjonale jollemesterskapene som har vært her til lands. Og deltagerne kan glede seg: prognosene for de nærmeste dagene lyder på solgangsbris fra sør. = Drømmeforhold.

Nyhetsbrev

Gå til toppen