Søk i arkivet

Regatta

Sjøassistanse Shetland Race: Minitransat savnet i Nordsjøen

En Minitransat som deltar i Sjøassistanse Shetland Race er savnet og det pågår nå en stor leteaksjon både på norsk og britisk side. Båten ble meldt savnet onsdag kveld og det blåser stiv kuling til liten storm i området.

Wolfpack først i mål

Etter mindre enn ti timers seilas fra Arendal gikk «Wolfpack» med Christen With og Thomas Nilsson i mål som første båt litt etter 07.00 idag morges. Med en snitthastighet på rundt 10 knop har det vært mye planing underveis.

Megabroach og nødstyring for Wolfpack

Christien With og Thomas Nilsson var først i mål med «Wolfpack», men det kunne ha gått skikkelig mille på etappen fra Arendal til Hankø.

To Sunfast 3200 i tet i LYS 1.25-1.30

Sunfastene fikk drømmeføret fra Arendal til Hankø og har foreløpig både tetplassen over all og de to første plassene i klassen.

De store båters race

Det ble de store båtene som  kom til å dominere årets Watski Twostar. Seks av de ti første hadde LYS større en 1.36, men også regattaens minste båt kom inn blant de ti beste

78 ingen alder

Det synes i hvert fall ikke Martin Knudsen fra Moss som fullførte Watski TwoStar i fin stil sammen med sønnen Morten

Watski Skagerrak TwoStar 2008: Over 40 brutt, nå venter 9 timers hvile

I løpet av kvelden og natten har over 40 lag brutt Watski Skagerrak TwoStar. Tøffe forhold er årsaken, og regattaledelsen har bestemt seg for å gi seilerne 9 timers hvile i pitstop i Arendal. Og i Arendal venter SEILtv som etter hvert vil gi deg alle nyhetene og historiene. Det er ennå en stund til båtene er i mål i Arendal. Beregnet sendestart er ca. kl 12-13, men dette kan endre seg. Følg med!

Mannefall i Skagerrak

De tøffe forholdene i Skagerrak i natt med liten kuling og grov sjø tvang mange til å kaste in håndkledet på den første etappen fra Hankø til Arendal. Regattasjef Lars-Erik Larsen har erklært ni timers pitstop og ekstra hvile for seilerne i Arendal.

Dropper Skagen

Etter hvert som deltakerne i Watski TwoStar ankommer Arendal i de tidlige ettermiddagstimer idag vil de få beskjed om å droppe Skagen på returen. Isteden seiler de via Persgrunnen direkte til Fredrikstad.

Nå seiler de fleste

Med Volvo Ocean Race start 11. oktober er det bare tiden og veien for deltakerne å få utstyret klart, men nå er de fleste båtene under seil og alle lagene har båter på vannet.

Full av beundring, sier Daae

En av toppene i norsk shorthandmiljø, Ludvig Daa, er full av beundring for dem som har fullført seilasen til Arendal. Selv  har han søkt havn i Kragerø.

Watski Skagerrak TwoStar 2008: Nattsending på SEILtv

SEILtv inneholder nå en lang rekke innslag fra før og under starten fra Hankø. Sendingene kan du se i hele natt, og i morgen tidlig – trolig mellom kl 0800 og 0900 sender SEILtv direkte fra Arendal. Da får du alle historiene fra den tøffe 1. etappen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen