Søk i arkivet

Regatta

Kineserne inn i Green Team

Det irske Green Team i Volvo Ocean Race får nå med seg kinsisk hovedsponsor og døper om laget til Green Dragon Team

Stormfullt og hektisk Shetland Race

Et usedvanlig tøft Shetland Race er over for i år, etter leteaksjoner på første strekk og et helt døgns forsinkelse av returen.

Kielerwoche: Elin Samdal tar OL-grep

Etter annen dag i Kielerwoche, der hvem som får den norske OL-biletten til Kina i Laser Radial skal avgjøres, har Elin Samdal fra Fredrikstad tatt godt vare på det lille favorittstempelet hun på forhånd hadde.

Volvo Ocean Race 2008-09: Ericssons nyeste avdukes – nå skal det velges

ERICSSON 4, det svenske Volvo Ocean Race-prosjektet, ble avduket i Stockholm torsdag 26. juni under brask og bram – 100 dager før racet starter 4. oktober.

Hovde Vestfjordseilasen: Seiler mot rekord for Vestfjordseilasen

Ett hundre båter er to dager før start forhåndspåmeldt til den 27. Vestfjordseilasen som i år har fått ny sponsor og nytt navn; Hovde Vestfjordseilasen. – Alt er klappet og klart for Nord-Norges triveligste seilsporthelg, lover regattasjef Olav Taraldsen.

Nytt, norsk regattaprosjekt: Trippel-samkjøring med doublehanded

Vest-, Midt- og Nord-Norge planlegger å samkjøre tre større shorthanded-arrangement. Disse tre skal være etablerte Seilmakeren DoubleHanded og Corponor i henholdsvis Bergen og Bodø og en ny, tredje regatta i Midt-Norge, som naturligvis ennå ikke har fått noe navn.

Hankø på sitt beste

Hankø Race Week startet med frisk sønnabris. Vi så 14.6 på loggen og hadde årets seilopplevelse.

Idag var det Samdals tur

Elin Samdal har  ikke gitt opp OL plassen. Idag  imponerte hun med topplasseringer i Kiel.

Sjøassistanse Shetland Race: Den minste ble den første

Karl Otto Book og Rannveig Strømsnes seilte i den minste båten – en Minitransat – men de kom først i mål av samtlige på overfarten til Bergen under Sjøassistanse Shetland Race. Og ikke nok med det; de vant også etappen over all.

Misfornøyde Færderseilere

Oppdatert: KNS registrerte feil tid i målgangslisten og ente 10 minutter for langt bak på resultatlisten. En annen seiler ble disket fordi den seilte for nær Bastøfergen.

Hankø Race Week starter i dag

112 båter starter i år, og Melges er den største klassen.

Pluto første båt i mål

Den 21 fot store Mini Transatbåten «Pluto» med Karl Otto Book og Rannveig Strømsnes ble første båt i mål på returen i Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2008. De kom i mål fire minutter før 50 foteren «Wolfies Toy».

Gjerpen i kontroll

Etter første dag i Kieler Woche er det KNS seileren Cathrine Gjerpen som har tatt kontroll i den avgjørende OL uttakningen i Laser Radial, men det var 49er seilerne som imponerte mest av nordmennene idag

Nyhetsbrev

Gå til toppen