Søk i arkivet

Regatta

For første gang: LYS-mestre i Nord-Norge kåres denne weekenden

For første gang arrangeres det denne helgen nordnorsk mesterskap i LYS. Mesterskapet starter i dag med utgangspunkt i Lødingen, og det skjer i et samarbeid mellom seilforeningene Bodø, Tromsø og Harstad. 21 båter deltar.

Godt resultat av Lars Johan Brodtkorb: Norsk sølv i tysk Optimist-mesterskap

2. august var Lars Johan Brodtkorb fra Horten Seilforening, Line Flem Høst, KNS og Celine Therese Herud, Moss Seilforening på plass i Ribnitz-Damgarten for å seile årets tyske mesterskap for Optimistjolle, IDJÜM. Ylva Brodtkorb har sendt oss denne rapporten.

International Knarr Championship i Bergen: Dobbelt dansk – og så amerikansk

Det vart til slutt danske Lars Gottfredsen som vann IKC framfor landsmannen Søren Pehrsson. Amerikanske Jon Perkins som leia halvvegs måtte ta til takke med bronsemedalje.

Ynglingjentene til medaljefinale med et skrik

Det så lenge stygt ut for jentene med tanke på morgendagens medaljefinale i Yngling. Først på slutten av dagens ene seilas ble plassen sikret.

Lunefull start på Stor NM

Fint vær, men lunefulle vind forhold på frierfjorden preget den første dagen av Jotun Stor-NM igår.  På land fungerte imidlertid alt knirkefritt

Håp om deltagerrekord på Askøy Rundt

Siste oppdaterte opptelling fra Askøy Seilforening varsler om at det 30. Askøy Rundt trekker minst 130 båter til start lørdag formiddag.

Mollat årets juniorseiler

Ved en høytidelighet under Jotun Stor -M i Brevik i dag ble mosseseileren Mathias Mollat kåret til Årets juniorseiler for 2007.

OL i Beijing 2008: Norske prestasjoner i OL – så langt

De olympiske leker er arena for både nedturer og oppturer. De norske seilerne i Qingdao har smakt på de begge. I dag ble det ingen seiling i vindfattige Qingdao, men SEILmagasinet har snakket med sportssjef Espen Guttormsen.

Nergaard leder EM

EM for 5.5 metere er i full gang på Åland med norsk ledelse etter tre seilaser

Dystre utsikter for OL seilas idag

Det er disig og lite vind i Qingdao idag og sjansene for å få gjennomført dagens program på regattabanene virker minimale. Vår kollega Øyvind Bordal som befinner seg i Kina har tatt pulsen på noen av de norske seilerne etter gårsdagens seilaser.

Oppreisning til Moberg i kjedelig sak

Juryen i OL vil gjenoppta saken der Peer Moberg ble disket i gårsdagens ene Finnjolleseilas, og han ble også klarert for mulig brudd på regel 69 om usportslig opptreden.

OL i Beijing 2008: Kristian Ruth et par trinn ned

Etter den ene seilasen som ble gjennomført i Qingdao ligger Kristian Ruth nå på en 10. plass sammenlagt. To norske båter ligger innefor medaljeseilas så langt.

EM ORC International: TEAM BERGEN tok hjem sølvet

TEAM BERGEN avanserte igjennom hele regattauken og TEAM BERGEN endte til slutt på en meget sterk 2. plass og tok dermed sølvmedaljen med seg hjem.

Nyhetsbrev

Gå til toppen