Søk i arkivet

Regatta

Første gate på første etappe i Volvo Ocean Race GREEN DRAGON først rundt – 33 tippere har en rett foreløpig

Irske GREEN DRAGON med skipper Ian Walker var den som til syvende og sist var den første båten til å runde den første «gaten» Fernando de Noronha utenfor Brasil. Deretter fulgte ERICSSON 4, PUMA og TELEFONICA BLACK. I SEILmagasinets tippekonkurranse er det nå ingen som har to riktige tips, men 33 som har en rett og 0,5 poeng. Her kan du se hvem det er.

Richard Branson vil sette Atlanterhav-rekord Under 6 døgn over Atlanteren?

Den kjente engelske forretningsmannen Richard Branson stakk i går til havs med 99-foteren VIRGIN MONEY sammen med et mannskap på 21. Hensikten er å bli raskeste enskrogsbåt over Atlanteren. Med seg, men også mot seg, har de to stormer å takle.

Green Dragon Team blir først til poengpassering idag

Selv om forspranget til Puma og E4 stadig minsker, kan ingen true den irsk-kinesiske båtens lederposisjon ved passering Fernando de Noronha idag

Redningsvestene utløst av sprut

Riachard Branson transatlantiske rekordforsøk fikk en frisk start med stormbyger og 30 knops fart. Da redningvestene løste seg ut i sjøsprøyten ble det ubehagelig for mannskapet. Se video her.

Ericsson rundet som nummer to

Det er svært tett i tet, men den svenske båten sikret seg verdifulle poeng.

Båtene i vest har stukket

Båtene lengst vest i feltet fikk vinden første og strakk feltet over natten. Nå får Magdahl og Melleby en tøff oppgave om de skal hente inn teten nok en gang

Frustrert Magdahl

Navigatøren på E3 Aksel Magdahl forklarer her hvordan det er å miste ledelsen for annen gang på den første etappen, og hvordan han ser på situasjonen fremover

Gjennom stillebeltet

Puma kom seg over evaktor som båt nummer to. Her en stemningsrapport fra båten som film.

Artemis vant kystseilasen

Torbjørn Törnquist SWE kom sterkt  tilbake i dagens kystseilas etter gårsdagens nedtur i VM for TP52 ved Lanzarote.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Stillebeltet byr på overraskelser

Etter nesten ti døgn i sjøen leder GREEN DRAGON Volvo Ocean Race. Rekkefølgen er stokket om nå som båtene har kommet til «the Doldrums». Fartene varierer fra 3,5 til 9 knop.

Høststormen i Molde Seilforening Høststorm minus storm i Molde

De finnes mange «høststormer» rundt omkring i norske seilforeninger. Molde Seilforening har også sin. Og storm – det ble det ikke.

VM i TP52 startet i går FRAM XVI sjanseløse

Morten Bergesen og laget hans i FRAM XVI var sjanseløse da VM for TP52 ble innledet på Lanzarote i går. – Mannskapet var rustent og FRAM XVI er ikke lenger up to date, rapporterer Finn Fagervik som overvar seilasene.

Ikke lett for Fram XVI i eksklusivt selskap

Et rustent Fram-lag i en båt som ikke har vært seilt på ett år ble et lett bytte for konkurrentene da VM i TP52 startet på Lanzarote igår.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen