Søk i arkivet

Regatta

Det indiske hav, et fremmed territorium

Aksel Magdahl beretter for Seilas´ lesere om uforutsigbare forhold med lite tilgang på værmodeller

Vil seile rundt stillebeltet

Volvo Ocean Race seilerne nærmer seg Doldrums med rekordfart. Skal man forsøke å seile gjennom stillebeltet, eller lønner det seg å seile rundt?

Laser Master Gamlekaras mesterskap får Europa Cup-status

De norske Laser-seilernes master-mesterskap – som til neste år går i Sandefjord 4. til 5. juli, er tatt med som en del av den europeiske Euro Masters Series. – Det er gamlehjemmets svar på Europacup i Laser, sier Jon Anders Quamme i Norsk Laser Klubb.

Sesongavslutning i First 31.7-klubben Faglig påfyll og magedans

– Hvordan skal en First 31.7 styres? Rormannen Eivind Bøymo Malm og flere andre bidragsytere ga de fremmøtte noe å tenke på gjennom vinteren da 31.7-seilerne hadde sin tradisjonelle sesongavslutning. Etterpå ble magedans og libanesisk aften.

Euro Masters Series til Sandefjord

I forbindelse med neste års Master NM i Laser er Sandefjord tildelt Euro Masters Series - gamlehjemmets svar på Europacup i Laser.

ISAF godkjenner Melges 32 klassen

Den internasjonale Melges 32 klassen er blitt  ISAF godkjent  etter at interessen for båten har eksplodert i USA og Italia. Bergen Seil AS er importør for Melges 32 i Norge

Peyron fremdeles i tet

De første båtene i Vendee Globe har krysset ekvator.

SEILmakeren Doublehanded Bacalao-grytene venter i Skudeneshavn

– Vi skal ta godt vare på deltagerne i Seilmakeren Doublehanded! Det lover mottagerapparatet i Skudeneshavn, som er den nye pitstop-havnen i racet. Blant annet vil alle få servert bacalao ved ankomst.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 2 ERICSSON NORDIC først i feltet

Med rundt 2500 n mil igjen til Kochi, ligger det nordiske Ericsson-laget 13 mil foran ERICSSON 4. Men i baugen ligger det vanskelige forhold.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse Mauritius-vinnerne er trukket ut

Det internasjonale Ericsson-laget sørget for at de som stemte på dem fikk en sjanse på VOR-effektene. Vinnerne er nå trukket ut og de heldige er...

Fuktig film fra Puma

Mannskapet forteller om deres ville opplevelser i «Il Mostro»

Brev fra lederen

Aksel Magdahl er navigatør på den båten som har gjort det beste veivalget av samtlige så langt på den andre etappen i Volvo Ocean Race. Her er hans beretning for Seilas´ lesere

Melges EM 2011 Haugesund – den perfekte vertsby

Ildsjel og Melges-seiler Jens Wathne trakk ikke fra noen ting, da han internasjonalt presenterte Haugesund som søker til EM i Melges 24. – Haugesund har alt som skal til, både til lands og til vanns, sa han. Dermed var 2011-EM i boks.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen