Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009 Eivind Melleby bekreftet som ERICSSON-mannskap

Da er det offisielt at Eivind Melleby skal seile på den nordiske ERICSSON-båten til Cape Town. Han tar plassen til svenske Martin Strömberg – som ifølge en pressemelding fra ERICSSON er ute med en skadet hånd.

Avlyst, men gjenoppstår Askøy Seilforening redder KM

Hordaland Seilkrets bestemte seg nylig for å avlyse kretsmesterskapet for tur- og havseilere. Det likte Askøy Seilforening dårlig, og nå sørger de for at det tradisjonsrike mesterskapet går sin gang likevel.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse TELEFONICA BLUE høyt på listen

Etter at TELEFONICA BLUE vant «in port race» i Alicante har den spanske båten klatret høyt på statistikken på SEILmagasinets VOR-konkurranse. Bli med i konkurransen og bli med i trekningen om VOR-effekter og en VIP-tur til Volvo Ocean Race i Stockholm!

Fearncup legges ned

En av de mest populære bedriftsregattaene feiret ifjor 20 års jubileum. Det ble shippingfolkets siste.

– Seilsporten er ren

Knut Frostad blir meget overrasket om noen i Volvo Ocean Race blir tatt for doping.

Delta i Volvo Ocean Race

Svenske Sailonline har utviklet et online seilspill hvor du kan seile mot de store gutta og 400 andre.

29er-par som satser internasjonalt Raske norske jenter i Tyskland

Ane Gundersen og Helene Næss fra KNS er i ferd med å seile inn i den ypperste eliten i 29er-klassen. I helgen ble de nummer fire i det åpne tyske mesterskapet.

Melleby seiler Volvo Ocean Race

Eivind Melleby blir den andre nordmannen på den nordiske Ericsson båten. Har drar til Alicante imorgen for å gjøre seg klar til den første etappen som starter lørdag

Verkebyll i Alicante

Erikcssons kjølsak er blitt til gedigen verkebyll. Selv om det nå jobbes nå iherdig i kulissene for å finne løsninger får Ericsson 3 neppe målebrev for starten på Volvo Ocean Race lørdag.

Lag-NM i Optimist Gullkantet Drøbak-kvartett tok nok et NM

For annen helg på rad seilte de unge seilerne i Drøbaksund Seilforening hjem et norgesmesterskap. Denne gangen i lag-NM for Optimist.

Volvo Ocean Race 2008–2009 Tre vinnere kåret – ny SEILkonkurranse i gang!

I den første utgaven av SEILmagasinets store Volvo Ocean Race-konkurranse, ble det de som stemte på «oddsbomben» TELEFONICA BLUE som ble med i trekningen av VOR-effektene.

Det ble som det pleier Høststormen levde opp til navnet sitt

– Det kommer bestandig vind i Høststormen og været vil alltid gi en overraskelse eller to under veis, sier Arild Schei i Trondhjems Seilforening om den tradisjonsrike regattaen Høststormen, som i helgen ble arrangert for 32. gang. Og akkurat slik ble det i år også.

NM i matchseiling NM-tittelen til Geir Victor Svendsen & Co

I går vant Geir Victor Svendsen, Jan Petter Gamborg, Petrus Eide, Dag Andersen og Are Fischer NM i match. Det var Svendsens andre NM-tittel i år.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen